Ofertat de LA Galaxy şi Inter, Rooney s-ar putea întoarce la Everton. Mourinho: "Nu pleacă nicăieri!"

Pus pe lista de transferuri de către şefii lui Manchester United, starul Wayne Rooney ar putea ajunge la...Everton! Antrenorul Ronald Koeman a anunţat că îl primeşte cu braţele deschise pe atacantul de 31 de ani. Şi fanii lui Everton sunt super-încântaţi - de aici a plecat Rooney la United în 2004. 

Întâi de toate vreau să spun că el este un mare jucător, care încă nu şi-a încheiat cariera. Pe de altă parte, nu ştiu exact care este situaţia lui actuală şi trebuie să respect lucrul ăsta. Nu este problema mea. Dar trebuie să recunosc că mi-ar face o plăcere deosebită să-l am în echipă,

---a declarat Ronald Koeman

Împrumutat de Everton la Derby County, Leon Osman, fostul coleg al lui Rooney, a declarat că vestea că starul englez este dorit din nou pe "Goodison Park" nu-l surprinde. 

Am jucat multe meciuri frumoase împreună aici şi eu ştiu că Everton a rămas în inima lui. Sunt absolut convins că lui Wayne i-ar plăcea să se întoarcă la Everton şi sper să se întâmple asta,

---a spus Leon Osman

Rooney mai are încă doi ani şi jumătate contract cu Manchester United şi a declarat în vară că şi-ar dori prelungirea acestuia. Numai că şefii echipei nu mai doresc asta, aşa că Rooney este acum pe picior de plecare. Americanii de la LA Galaxy şi italienii de la Inter îl vor şi ei pe starul englez. Acesta ar putea ajunge şi în China. Şefii celor de la Shanghai îi oferă lui Rooney un salariu săptămânal de 554 000 de euro! Dublu faţă de cât încasează acum la United.

88 de milioane de euro sunt dispuşi să plătească pentru transferul lui Wayne Rooney chinezii, care îl au pe bancă pe suedezul Sven-Goran Eriksson (foto: Daily Mirror), omul pe care Rooney l-a avut antrenor la naţionala Angliei. 

Jose Mourinho şi ar renunţa şi n-ar renunţa la Rooney..."Nu pleacă nicăieri!", a anunţat portughezul după ce în urmă cu două săptămâni a spus că nu se opune unei plecări a lui Rooney. 

Știu că este un jucător de top și că poate juca la un nivel înalt. Nu pot să îmi imaginez ce se va întâmpla când va avea 33, 34 sau 35 de ani. Dar pot spune că este un jucător foarte bun și este foarte important pentru noi. Nu pleacă nicăieri. Nouă ne place de el și el ne place pe noi. El este căpitanul meu. Este căpitanul echipei,

---a declarat Jose Mourinho

Rooney, care a jucat în acest sezon 12 meciuri pentru Manchester United şi a marcat un gol, a venit pe "Old Trafford" în 2004 de la Everton pentru 37 de milioane de euro. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi