Primul pariu pe tenis îl poți plasa pe o cotă mărită de 10.00! Vezi aici cum!

Cu ocazia unei luni plină cu tenis ce include și primul turneu de Grand Slam al anului (Australian Open), această casă de pariuri online vine cu o ofertă specială prin care îți oferă posibilitatea de a plasa orice pariu pe tenis la o cotă mărită de 10.00! Mai mult decât atât, dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei! Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol, și doar pentru primul pariu! Mai jos poți vedea pas cu pas ce ai de făcut.

Deschide cont utilizând codul promoțional ”TENIS” și plasează primul pariu pe tenis la o cotă specială de 10.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”TENIS
  2. Pariază orice pariu dorești pe orice meci de tenis care are loc în perioada 10-28 ianuarie 2018. Pariul trebuie să fie single pre-meci sau LIVE și să aibă o cotă normală de minim 1.20. În cadrul acestei oferte este luată în considerare o miză maximă de 40RON.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai plasat un pariu de 40RON pe o cotă de 1.25. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 50RON (40 * 1.25) și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul nu iese

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de fonduri extra 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

Deschide cont utilizând codul promoțional ”TENIS” și plasează primul pariu pe tenis la o cotă specială de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!