Ofertă surpriză din Italia: Napoli dă 3 milioane de euro pentru Răzvan Marin!

Gigi Becali ar putea rămâne cu ochii în soare...Gazeta Sporturilor scrie că omul dorit de Steaua, Răzvan Marin a primit o super ofertă din partea lui Napoli, echipa lui Chiricheş. Italienii sunt dispuşi să plătească pentru puştiul minune de la Viitorul 3 milioane de euro, aproape dublu faţă de suma oferită de Becali. Mutarea s-ar putea face chiar din această iarnă, cu condiţia ca alte grupări din Europa să nu vină cu oferte mai bune. Gazeta mai scrie că tânărul internaţional român mai este dorit şi de alte echipe importante din afară.

Primele discuţii dintre cele două părţi s-au purtat săptămâna trecută, când italienii şi-au exprimat dorinţa unui transfer definitiv al lui Răzvan Marin. În plus, Napoli i-a oferit lui Hagi şi un procent de 15 la sută dintr-o eventuală vânzare ulterioară a mijlocaşului român. La 1,25 milioane de euro este cotat Răzvan Marin în acest moment de către cei de la transfermarkt.de. Oferta este pe masa lui Hagi, cel care va decide ce este mai bine pentru jucătorul său. 

Răzvan Marin a fost titular în meciul cu Steaua, dar nu i-a ieşit prea multe. Hagi a pus "tunurile" pe Brandan după înfrângerea cu 2-0, dar şi pe Becali. "Viitorul nu a fost Viitorul..", sunt cuvintele care l-au enervat teribil pe Hagi. 

Noi nu am fost Viitorul?...Băi, omule, stai puţin...Lăsaţi-mă cu patronul Stelei! Ăsta ştie acum fotbal mai mult ca mine? Ce facem acum?...Aţi văzut câte mingi am recuperat, câţi tineri am avut în teren? ...Steaua nu a făcut nici 3 pase! E greşeala aia inexplicabilă, făcută de un jucător de mare experienţă (nn - aluzie la Pablo Brandan). Şi nu pot tolera asta. Şi vom da credit acum celor tineri,

---a spus Hagi 

Lui Gică Hagi îi merge de minune în campionatul U19 al României. În ultima etapă, puştii de la Academia Gheorghe Hagi au zdrobit-o cu 7-0 pe FC Voluntari. Jucătorii antrenaţi de Nicolae Roşca au marcat golurile în 35 de minute! Szabolcs Kilyen (45), Mircea Manole (61, 67, 75), Alexandru Măţan (69), Radu Boboc (78) şi Doru Dumitrescu (80) au înscris pentru constănţeni, care sunt lideri detaşaţi.

 

Foto: Ştefan Ciocan / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi