Ofertă șoc din Anglia pentru Griezmann: un jucător de top, plus 50 mil euro!

Atletico Madrid se pregătește să-l piardă la finalul acestui sezon pe Antoine Griezmann. Starul francez este aşteptat de Ernesto Valverde pe ”Camp Nou”, dar afacerea nu este chiar atât de ușoară din cauza altor mari echipe interesate de el. Șefii lui Atletico au ”mirosit” că e groasă și sunt dispuși să îi ofere o mărire substanțială de salariu. 

Considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume, Griezmann (foto: atleticodemadrid.com) este foarte ieftin în comparație cu interesul imens manifestat de marile grupări ale Europei. Clauza de reziliere a jucătorului cu gruparea de pe ”Vicente Calderon” se va reduce la finalul sezonului de la 200 la 100 milioane de euro! Ceea ce înseamnă că starul lui Atletico va deveni unul dintre cei mai accesibili jucători de clasă mondială. 

Barca face tot posibilul să-l convingă că are mare nevoie de el - catalanii i-au pus deja deoparte tricoul cu numărul 7 (numărul său preferat) după plecarea lui Arda Turan la Başakşehir. În replică, șefii lui Atletico umblă la rezerve și sunt gata să-i ofere lui Griezmann 20 de milioane de euro pe an. Este salariul pe care i l-a promis Barcelona, unde francezul ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător după Messi. 

Griezmann (foto: atleticodemadrid.com), care mai are contract până în 2022, a fost cumpărat de Atletico Madrid în 2014 de la Sociedad în schimbul a 30 milioane de euro. Atacantul de 27 ani a reușit să marcheze până acum pentru madrileni 100 de goluri în 193 de meciuri oficiale și este, de departe, omul de încredere al lui Diego Simeone. Antrenorul argentinian este dorit, la rândul lui, de două mari puteri ale Europei - Inter și Chelsea, dar cele mai mari șanse sunt să ajungă la Chelsea. L-ar putea lua cu el în avion, la vară, și pe Antoine Griezmann! 

Ofertă șoc de la City: Aguero + 50 mil euro pentru Greizmann

Mai nou, francezul este dorit cu insistență de Manchester City - cel mai probabil viitoarea campioană a Angliei. Diario Gol scrie că șeicii de la City sunt gata să-l îmbrace în bani pe Griezmann.

Golgheterul din Premier League, Harry Kane este prioritatea principală pentru Pep Guardiola (foto: sportpictures.eu), dar în condițiile în care Real și-a băgat deja ”coada” în afacere, e greu ca atacantul lui Tottenham să ajungă pe ”Etihad”. Vestea e o adevărată lovitură sub centură pentru catalani, care deja ăși frecau mâinile de bucurie la gândul că Griezmann va ajunge la finalul sezonului la Barcelona. 

Afacerea dintre Atletico Madrid și Man City pare una perfect realizabilă în acest moment. Sergio Aguero vrea să plece, iar Guardiola nu se împotrivește. Mai mult, atacantul argentinian vrea să se întoarcă la..Atletico. Caz în care nu mai rămâne decât ca cele două cluburi să semneze hârtiile oficiale. Aguero (foto: sportpictures.eu) este cotat la 50 milioane de euro de către englezi, așa că City va mai avea de plătit jumătate din prețul francezului.

Mingea este acum în ”terenul” lui Griezmann - el are ultimul cuvânt în ceea ce privește următoarea sa destinație, dar cel mai probabil el îl va alege pe Guardiola. Starul lui Atletico nu a făcut niciodată un secret din faptul că îl admiră enorm pe antrenorul catalan și că ar fi o realizare extraordinară pentru el să fie antrenat de acesta. 

La această casă de pariuri online, transferul lui Antoine Griezmann la Manchester City are cota 21.00. Pentru ”destinația” Barca cota este 1.65, în vreme ce o mutare la Maanchester United are cota 15.00. 2.50 este cota francezului pentru rămânerea la Atletico Madrid.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi