Oferta Sky Bets

Desi nu este cunoscuta de foarte multi pariori, oferta celor de la Sky Bets este una dintre cele mai bogate de pe piata pariurilor offine din Romania. Totusi, renumele de agentie de franciza trage in jos o casa care promite mult datorita cotelor si varietatii ofertei.

skybets.jpeg

In ceea ce priveste oferta, aceasta cuprinde toate sporturile care se regasesc si in marile case de pariuri online. De la fotbal pana la cricket, toate pariurile sunt prezente in oferta celor de la Sky-Bets. Rar se intampla ca celor de la Sky Bets sa le lipseasca evenimente precum tenis sau baschet. In ceea ce privesc aceste pariuri, Sky Bets va ofera foarte multe posibilitati in a paria pe un singur eveniment.

Vorbim de posibilitatile multiple care le aveti atunci cand pariati pe un meci. Spre exemplu, puteti paria de la rezultat final si sansa dubla, pana la DNB, pariu care se intalneste in foarte putine agentii, regasindu-se mai mult in pariurile online. De asemenea, veti regasi pariuri precum " marcheaza / nu marcheaza " , " pauza sau final " ,  " goluri la pauza " , " goluri la final " , etc.

De asemenea, la multe meciuri din campionatele importante, veti regasi posibilitati de combinare ale biletului, fapt ce nu se poate intampla nici macar la gigantii pariurilor online cum sunt unibet.ro, casa de pariuri sportive care au un renume mondial in piata pariurilor online.

UPDATE: Sky Bets nu mai exista va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi