Oferta si cote MozzartBet

Află dacă oferta sportivă și cotele Mozzartbet sunt suficient de bune pentru a se merita să joci la această casă de pariuri pe internet!  La sfârșitul anului 2015 MozzartBet (află mai multe), o agenție cunoscută până atunci doar pentru pariuri stradale, a făcut trecerea către mediul online. Serviciile au rămas aceleași, ceea ce poate fi o problemă. Pentru o agenție stradală oferta sportivă este suficient de bună, dar poate ea să se ridice la nivelul concurenței din mediul virtual? Hai să aflăm!


Ofertă sportivă pre-meci

Miza minimă este de doar 1RON, ceea ce este un plus, dar de altfel și unul din puținele pe care le-am găsit. Prima mare problemă este aceea că pe site-ul oferta sportivă este afișată sub forma unei liste, fără diferite filtre cum au toate celelalte case de pariuri online, iar astfel poate fi destul de anevoios de găsit ceea ce te interesează.  O altă problemă este aceea că sunt acoperite doar vreo 7 sporturi. Dacă pentru o agenție stradală ar fi ok, pentru una online este foarte departe de concurență în condițiile în care de exemplu Unibet (vezi site-ul agenției) acoperă peste 30 de sporturi.

În ceea ce privește numărul de meciuri și opțiuni de pariere, sunt acoperite mai degrabă evenimentele cât de cât importante. Găsești meciuri de mâna a doua, însă sunt și destule partide care lipsesc din oferta Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) ce pot fi găsite la concurență. La opțiuni de pariere am observat însă ceva interesant: deși nu poți paria pe cornere sau cartonașe, ai la fiecare meci decent de fotbal peste 100 de opțiuni combinate de tot felul, cum nu am mai văzut în altă parte.

Mai multe informații despre oferta de pariuri pre-meci a celor de la Mozzartbet găsești aici: https://pariurix.com/agentii/mozzartbet/oferta


Oferta sportivă live

Este foarte posibil ca Mozzarbet să aibă cea mai slabă ofertă live din rândul tuturor agențiilor licențiate. De exemplu când Netbet (intră pe site acum) avea în ofertă 48 de meciuri, Mozzartbet acoperea doar 5! Și numărul de opțiuni de pariere este modest, ca să nu mai zic de platformă care nu este chiar performantă. CLICK AICI pentru mai multe detalii.


Cote oferite

Cotele per total nu sunt deloc rele, iar de multe ori poți găsi aici cote mai bune decât la agențiile de top. În special dacă plasezi pariuri de tipul 1x2 pe favorit vei găsi de multe ori cote foarte bune. Pe de altă parte, dacă pariezi pe outsider, cotele pot fi de multe ori destul de modeste. Contează mult tipul de pariu ales. PariuriX îți arată care sunt casele de pariuri online cu cele mai bune cote!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi