Ofertă pariuri Superbet – merită să jucăm la această agenție cu regularitate?

În acest articol voi vorbi despre oferta de pariuri Superbet pentru a vedea dacă găsim aici meciurile și pariurile dorite și dacă merită să jucăm cu regularitate la acest operator. Iar pentru a face acest lucru, cel mai bine este să-l comparăm cu ce oferă cele mai bune case de pariuri online din România.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Comparație oferta Superbet vs alte agenții

  2. Ofertă Superbet la pariuri live

  3. Cote Superbet vs cote alte agenții

 

1. COMPARAȚIE OFERTA SUPERBET VS ALTE AGENȚII

În momentul în care am consultat oferta sportivă, la Superbet am găsit 13 sporturi, la Sportingbet 25, la Netbet 34, iar la Unibet 35. De fapt mai puține sporturi ca Superbet au doar alte agenții provenite din mediul offline, cum este Casa Pariurilor, care acoperă doar vreo 8 sporturi diferite, ceea ce este extrem de puțin.

În ceea ce privește opțiunile de pariere am putea compara direct numărul de opțiuni oferite, dar n-ar fi prea relevant pentru că degeaba ai 100 de pariuri pe goluri și câștigător dacă nu oferi pariuri diversificate. M-am uitat pe pagina de pariuri a unui meci de la Euro 2016 și am fost dezamăgit de faptul că la Superbet (află mai multe despre agenție) nu sunt oferite deloc pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, penalty-uri, autogoluri sau alte tipuri de pariuri de acest gen, opțiuni ce pot fi găsite pe meciurile importante la aproape toate agențiile care se respectă.

Până aici oferta Superbet este destul de dezamăgitoare. Problema este că nici la alte sporturi această agenție nu stă mai bine, ea oferind destul de puține opțiuni de pariere la meciurile de tenis, baschet sau hochei.

 

2. OFERTĂ SUPERBET LA PARIURI LIVE

Așa cum am arătat şi în alte articole, Netbet (deschide cont) este agenția online cu cea mai bogată ofertă live, motiv pentru care o iau ca punct de reper. La momentul scrierii acestui articol la ea găseam 11 meciuri de fotbal, 13 de tenis, 5 de volei, dar și partide live de tenis de masă, volei pe plajă sau badminton. În mod surprinzător, oferta live Superbet era aproape identică la aproape toate sporturile, mai puțin la fotbal unde ea era foarte slabă, conținând doar trei meciuri.

Trebuie însă să precizez că Superbet are și un avantaj. Acest operator este unul din puținii, iar uneori chiar singurul, care acoperă meciurile din campionatele naționale ale României la baschet, volei sau handbal.

 

3. COTE SUPERBET VS COTE ALTE AGENȚII

Atunci când jucăm la pariuri sportive nu este important doar să găsim pe ce să pariem, ci și să putem beneficia de cele mai bune cote. De aceea am făcut același bilet de pariuri la Superbet, Netbet și Unibet pentru a vedea exact cât de bune sunt cotele oferite de agenția analizată de mine în acest articol.

comparatie-cote.png

În final am obținut următoarele cote:

  • Superbet – 47.46
  • Unibet – 59.48
  • Nerbet – 54.61

Dacă pun câte 10RON pe bilet la fiecare casă de pariuri în parte, la Unibet câștig cu aproape 120 RON mai mult, deci diferența este considerabilă. La pariuri de tipul 1x2 Superbet are cote comparabile cu ceilalți operatori, însă are cote destul de mici când vine vorba de pariuri de tipul peste/sub sau ambele marchează.

Pe mine unul oferta de pariuri Superbet nu mă convinge, iar singurul moment în care aș paria aici este atunci când vreau să joc live pe meciurile din campionatele autohtone de baschet, handbal sau volei.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!