Multi Boost de până la 5,000RON pe Cupa Confederațiilor și Campionatul European U21

Vineri 16 iunie debutează Campionatul European U21, iar sâmbătă începe și Cupa Confederațiilor. Această casă de pariuri vine cu o promoție de pe urma căreia îți poți spori câștigurile cu până la 25%, în limita a 5,000RON! 

PARIAZĂ PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

BENEFICIEZI DE CÂȘTIGURI CU 25% MAI MARI!

În ce constă oferta?

Plasează un pariu multiplu care să conțină minim 4 selecții de tipul 1x2. Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.20 și maxim 4.00 și să provină de la un meci din Cupa Confederațiilor sau de la Campionatul European U21.

Vei beneficia de câștiguri cu 25% mai mari la biletele eligibile. Suma EXTRA va fi creditată pe 16 iunie, 19 iunie sau 26 iunie înainte de ora 12.00. De exemplu dacă ai pus un bilet eligibil pe 17 iunie, atunci primești bonusul pe 19. Biletele nu trebuie jucate pe o miză mai mare de 125RON, iar bonusul maxim pe care îl poți încasa este de 5,000RON! Acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Pentru a lua parte la această ofertă este necesar să intri pe site-ul acestei case de pariuri online.De aici intră la Promoții – Multi Boost de până la 5.000 RON. După ce ai accesat pagina ofertei apasă butonul ”Optați”. Dacă nu faci asta, nu vei primi bonusul.

Plasează acum un pariu eligibil și bucură-te de câștiguri cu 25% mai mari! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi