Chinezii de la Guangzhou îi oferă 8,9 milioane de euro pe an lui John Terry

John Terry îşi termină contractul cu Chelsea vara viitoare şi poate semna oricând cu o altă echipă. Chinezii de la Guangzhou Evergrande îî fac marcaj starului lui Chelsea şi îi oferă un contract beton. 8,9 milioane de euro pe sezon e oferta făcută de şefii echipei antrenate de Luiz Felipe Scolari, iar afacerea s-ar putea încheia în ianuarie, scrie presa din Anglia. 

Ajuns la 35 de ani, Terry a vrut să o lase pe Chelsea încă de anul trecut, supărat că şefii echipei nu i-au oferit prelungirea contractului. Până la urmă a decis să mai rămână încă un an, cu toate că cei de la Guangzhou i-au făcut o ofertă atractivă şi sezonul trecut. De 17 ani e John Terry la Chelsea, timp în care a schimbat mai mulţi antrenori. A lucrat şi cu Felipe Scolari (foto: Reuters), omul care îl vrea acum la Guangzhou.

 

Antrenorul brazilian a fost demis, însă, de pe banca lui Chelsea ]n 2009 după numai 7 luni, după o înfrângere cu Liverpool (0-2 în deplasare) şi un egal, 0-0, acasă cu Hull City. A fost înlocuit atunci cu olandezul Guus Hiddink, dar nu a uitat de marii jucători cu care a lucrat. Dovadă că după ani şi ani şi-a adus aminte de John Terry. 

Fostul internaţional englez s-a recuperat după accidentarea suferită la gleznă şi aşteaptă să revină în primul "11" al lui Chelsea. Numai că italianul Antonio Conte s-a focusat pe formula alcătuită din David Luiz, Gary Cahill și Cesar Azpilicueta şi nu prea mai are ochi şi pentru Terry, care e tentat să accepte oferta chinezilor. Guangzhou tocmai a câştigat al cincilea titlu de campioană în China şi acum şefii echipei sunt cu ochii pe jucători de top. John Terry a fost în centrul atenţiei anul trecut, atunci când Chelsea a efectuat un turneu de lux în marile oraşe din China.

 

Foto: Reuters 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi