Oferta GS Bet

GS Bet nu este printre cele mai cautat agentii de pariuri din tara. In general, pariorii se tem de aceste agentii de tip franciza, agentii care oricand pot cadea dezastruos.

gsbet.gif

Pariurile in franciza sunt tot timpul periculoase, cel putin asa sunt vazute de pariori. Astfel, oferta celor de la GS Bet nu este extrem de bogata . De ce? Poate fi citit cu amanuntul aici : ( pui linkul pt serviciile de franciza) . Astfel, fiind o agentie in franciza, oferta nu poate fi tocmai bogata.

Cu putin peste 150-200 de evenimente in pariurile din weekend, GS Bet nu se poate compara cu 1x2 Bet Cafe Arena sau StanleyBet. Desi varietatea meciurilor nu este tocmai rea, oferta acestora extra pentru evenimentele propriu zise lasa de dorit.

Astfel, chiar daca sunt mai toate evenimentele importante intr-un weekend, vei putea miza doar pe rezultat final, sansa dubla sau rezultat in prima / a doua repriza ( de putine ori gasim mai multe evenimente la acelasi pronostic de gen over,  under, total goluri prima repriza / a doua repriza, marcheaza/nu marcheaza, etc.

Se intampla doar de putine ori pe campionatele importante ale Europei. De aceea, putem afirma cu siguranta : GS Bet are una din cele mai slabe oferte si nu trebuie sa ne mire ca tot mai putini clienti ii trec pragul. Este vorba de respectul reciproc, respect care GS Bet nu il ofera clientilor sai printr-o oferta cat mai variata. Astfel, incep sa piarda tot mai multi clienti.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!