Ofertă generoasă în emisiunea de azi: din nou cinci predicții, Cota 2 și un bonus la înregistrare

Emisiunea de azi conține cinci predicții ale specialiștilor noștri și Cota 2, realizată de Laurențiu Gabriel.

La începutul transmisiunii noastre, vorbim despre eșecul Simonei Halep în fața numărului 1 mondial, Angelique Kerber, 4-6, 2-6, la Turneul Campioanelor de la Singapore, precum și de șansele de calificare în semifinale ale româncei.

Facem scurte referiri și la partidele din șaisprezecimile Cupei României, care au început ieri și continuă azi și mâine.

După ce au indicat corect patru din cele cinci predicții din emisiunea de ieri, specialiștii noștri încearcă să fie și azi la înălțime. Una dintre analize este chiar de la un meci de Cupa României, Clinceni – Voluntari, și îi aparține lui Ionuț Angheluță.

George Trandafirescu a ales o partidă din Serie A, Inter – Torino, iar Răzvan Codorean merge și azi pe hochei din Rusia VHL, Karaganda – Orsk.

Multe meciuri în cupele naționale azi, dar, pentru că aici favoritele nu folosesc de obicei formațiile-tip din campionat, încercăm și noi să evităm predicțiile din aceste competiții. Așa că mergem în continuare pe handbal, de la Marius Huțu, Bistrița – Corona Brașov, din Liga națională feminină, și pe tenis, o confruntare de la Turneul Campioanleor, Pliskova – Kuznețova.

Cota 2 cuprinde meciuri pe goluri din Serie A: Fiorentina – Crotone și Napoli – Empoli.

Aveți de văzut și un filmuleț cu reacțiile senzațioanle ale unor antrenori de top, printre care Mourinho, Simeone, Guardiola și Klopp, iar apoi puteți vedea o ofertă exclusivă a pariurix pentru agenția betano, ofertă limitată, pe care o puteți accesa numai de pe un link pe care îl găsiți la descrierea emisiunii de pe youtube.

Nu ezitați să dați un share după ce vizionați mai jos ediția de azi.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi