Ofertă fabuloasă pentru De Gea! Cine dă 72 milioane euro pentru portarul lui United!

Crescut de la 13 ani la academia lui Atletico, David de Gea a jucat două sezoane pentru echipa mare a madrilenilor, timp în care a câştigat Europa League şi Supercupa Europei, ambele în 2010. A fost momentul în care Manchester United a decis că De Gea este cea mai bună variantă în poartă, iar în vara lui 2011 englezii au plătit pentru el 21,3 milioane de euro - record absolut pentru Premier League! 

Acum, spaniolii vor să-l readucă acasă, la Madrid. Nu e vorba însă de Atletico, ci de rivalii de la Real care au anunţat că sunt dispuşi să plătească o sumă fabuloasă pentru portarul lui United - 72 de milioane de euro! Dacă transferul se va face, De Gea va deveni cel mai scump portar din istoria fotbalului! Buffon deţine în momentul de faţă acest record - Juventus a plătit pentru el 38,2 milioane de euro în 2001. 

"De Gea (Foto: manutd.com) este prioritatea de vârf pentru Real Madrid. Toată lumea de la club se aşteaptă ca el să vină la Madrid în caeastă vară!", a povestit o sursă din cadrul clubului madrilen pentru presa din Spania, care scrie că preşedintele Florentino Perez are şi varianta de rezervă în cazul în care ratează "ţinta" - Thibaut Curtois, de la Chelsea. 

Spaniolii scriu că Real Madrid a vrut să-l transfere pe De Gea şi în 2015, dar cele două cluburi au împins tratativele până la ora limită în care trebuia anunţat transferul de 35,8 milioane de euro. Presa engleză scrie că Jose Mourinho nici nu vrea să audă de plecarea lui De Gea şi i-ar fi transmis lui Florentino Perez, cu care a rămas în relaţii foarte bune, să-şi facă echipă fără De Gea în poartă! Perez (Foto: manutd.com) nu vrea să renunţe însă cu niciun chip la planul lui, astfel că e de aşteptat ca acum să înceapă "războiul rece" între Real şi Manchester United. 

În vârstă de 24 de ani, David de Gea a bifat 264 de meciuri până acum în tricoul lui United, alături de care a cucerit şase trofee: Premier League (2013), FA Cup (2016), Cupa Ligii Angliei (2017), Community Shield (2011, 2013, 2016). 

Ibrahimovic, tot mai aproape de America!

Şefii din Major League Soccer visează non-stop să îl aducă pe Zlatan Ibrahimovic, iar LA Galaxy e la un pas de afacerea verii. Conform presei americane, fosta echipă a lui David Beckham i-a oferit un salariu de 6 milioane de euro pe sezon lui Ibrahimovic şi a anunţat că îl va împrumuta imediat după semnătură celor de la United! Şi asta pentru că sezonul în MLS începe târziu, la începutul lunii martie. Până atunci, starul suedez e liber să îl ajute pe Jose Mourinho să-şi îndeplinească obiectivele. 

Afacerea este aceeaşi ca şi în cazul lui Frank Lampard - care imediat după ce a semnat cu cei de la New York City a fost împrumutat la Manchester City. Ajuns la 35 de ani, Ibrahimovic n-ar zice nu unui transfer peste Ocean - "Este o opțiune grozavă pentru mine. Am cucerit Europa oriunde am jucat, aşa că acum ma văd cucerind şi America!...", a răspuns Ibrahimovic (Foto: manutd.com) atunci când a fost întrebat de interesul americanilor pentru el.

Real Madrid este unul din cluburile mari ale Europei care nu şi-a manifestat niciodată pregnant interesul pentru starul suedez, care în schimb a scris istorie la rivalii de la FC Barcelona, alături de care a cucerit cinci trofee: Primera (2010), Supercupa Spaniei (2009, 2010), Supercupa Europei (2009) şi Campionatul Mondial al cluburilor (2009). 

Cele două mari rivale din campionatul Spaniei se pregătesc de meciul-meciurilor, duminică, de la 21.45. El Calsico e aşteptat cu sufletul la gură de o lume întreagă, mai ales acum după ce Barca a fost eliminată din Champions League. Va fi ocazia perfectă pentru ca Messi, Neymar (Foto: fcbarcelona.com) şi ceilalţi să demonstreze că încă nu şi-au spus ultimul cuvânt în actualul sezon din Spania.

Trei puncte le despart pe cele două rivale de-o viaţă - Real e lider, cu 75 de puncte, dar galacticii lui Zidane au şi un meci mai puţin. 

La casele de pariuri recomandate de noi, Real Madrid este favorită la victorie, cu o cotă minimă de 2.08, în vreme ce o victorie a catalanilor are o cotă minimă de 3.00. Cea mai mare cotă pentru un egal în El Clasico este 4.05.

Fă-ţi şi tu un cont la această casă de pariuri online şi pariază pe El Clasico dintre Real şi Barca!

 

Foto: manutd.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi