Liverpool vs Manchester City - Cota 9 pentru gol marcat de Aguero pe Anfield!

PariuriX şi-a obişnuit cititorii în ultimele luni cu oferte exclusive la casele de pariuri care au licenţă de operare în România. Dacă până acum veneam cu oferte îmbunătăţite pentru prima depunere sau pentru primul pariu plasat, de data aceasta avem o altă ofertă. Aceasta este valabilă doar pentru cei care-şi deschid la 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) accesând unul din link-urile din acest articol.

888sport-aguero-special.JPG

Pariază pe faptul că Sergio Aguero va marca în meciul Liverpool - Manchester City şi dacă pariul va fi câştigător cota oferită va fi mult îmbunătăţită. În prezent sud-americanul are cota 2.55 pentru minim un gol înscris în meciul de pe Anfield. Dacă îţi deschizi însă cont la  888sport.com accesând un link din acest articol vei beneficia de o cotă de 9 pentru acelaşi pronostic. Între 2.55 şi 9 cred că este o diferenţă semnificativă.

Oferta este valabilă doar pentru clienţii noi, înregistraţi prin PariuriX.com, care au pariat minim 5 euro, maxim 10 euro pe gol marcat Aguero în meciul Liverpool - Manchester City. Va trebui să pariezi pe cota normală a pronosticului (2.55 la momentul actual), iar în maxim 72 de ore de la terminarea meciului vei primi diferenţa în pariuri gratuite. Aceste pariuri gratuite pot fi utilizate în maxim 7 zile de la creditare, iar valoarea lor nu se returnează (dacă plasezi un pariu gratuit de 20 euro pe cota 3 şi-l câştigi vei rămâne în cont cu 40 de euro).

Ca să înţelegi cât de bună este această ofertă vin cu un exemplu. M-am înregistrat la 888sport.com accesând link-ul anterior şi am pariat 10 euro pe gol marcat Aguero. Dacă atacantul lui City va înscrie voi primi 25.5 euro (socotind că am pariat pe cota curentă de 2.55), iar diferenţa până la 90 de euro (10 euro x cota 9 îmbunătăţită), adică 64.5 euro va fi creditată sub formă de pariuri gratuite.

Dacă intri pe 888sport.com vei putea citi termenii integrali ai promoţiei.

Ce şanse sunt ca pronosticul să iasă?

Aguero a marcat în trei din ultimele şase partide jucate de "cetăţeni" în toate competiţiile. De asemenea el a înscris şi în patru din precedentele şapte deplasări ale echipei din Manchester. Atacantul în vârstă de 27 de ani a găsit drumul spre gol în patru din ultimele 12 dueluri cu Liverpool.

Pariază acum la o cotă de 9 pe gol marcat de Aguero în meciul Liverpool - Manchester City!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi