Cerință incredibilă a lui Hagi! Așa ceva nu se face!

Viitorul Constanța nu a marcat în ultimele cinci etape de campionat, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Gheorghe Hagi să aibă o reacție isterică la adresa televiziunilor și site-urilor care au publicat ostentativ rezultatele echipei și clasamentul Ligii I.

„Totul are o limită. Vă zic foarte serios. Sunt aproape de limită. Nu am cum să cedez, pentru că m-am bagat cu tot sufletul, cu toți neuronii, cu ce am eu mai bun și cu toată energia pe care o am. Eu iubesc fotbalul și nu am cum să cedez! Dar pot să le zic doar atâta celor care mă atacă și celor care mă jignesc: indiferent de ce se va întâmpla, ar fi bine să se oprească! Să nu mai posteze scorurile înregistrate de Viitorul”, a răbufnit antrenorul campioanei.

Veninos ca un scorpion, Regele a atras atenția că în Liga I se petrec practici demne de  fotbalul de pe continentul negru:  ACS Poli Timișoara, FC Voluntari, Sepsi, Dinamo și CFR Cluj și-au vopsit porțile cu o soluție care le-a făcut invizibile: „E aspectul cel mai negativ al nostru, că nu marcăm. În rest, am controlat jocul, am dus mingea aproape de careu, dar acolo suferim, nu vedem poarta...”.

În acest context neprietenos, Gheorghe Hagi pare tot mai decis să părăsească mocirla fotbalului românesc și să accepte postul de bocitoare oferit de un comitet de vârstnice din comuna Culmea, aflată la 12 kilometri de Ovidiu.

„Maică, l-am văzut la televizor pe băiatul ăsta, Hagi, cum se jelea. De când s-a dus țața Tița, Dumnezeu s-o odihnească, nu s-a mai născut în sat cineva care să bocească atât de bine. L-am pus pe Ionel să-i dea un telefon și poate vine, că-i constănțean de-al nostru”, a declarat bătrâna  cu ideea.

Hagi ar putea semna un contract de bocitoare până la finalul sezonului. Suma nu a fost dezvăluită, dar se pare că e una fabuloasă. Lumea de la țară nu se uită la bani când e vorba să respecte tradițiile.

Din vara viitoare, Regele ar putea fi înlocuit de Gigi Becali, după ce FCSB va fi pierdut titlul în fața CFR-ului din Cluj, o echipă care nu a investit niciun sfanț în transferuri, dar are antrenor și arbitri.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi