Ofertă de necrezut: supergolgheter în schimbul lui Alibec

După ce FC Voluntari a anunțat că îl dorește sub formă de împrumut pe Denis Alibec, pentru a-l pune pe picioare, cluburile mai mici au prins curaj. Millenium Giarmata e gata să ofere la schimb un golgheter care joacă pe 25 de poziții!


Credit foto: Răzvan Păsăricî / sportpictures.eu

Întrebarea „Cine-l poate ajuta pe Denis Alibec?” și-a găsit, în sfârșit, răspunsul. Clubul care l-a transformat pe Tudorie din hamal în golgheter s-a oferit să îl readucă în formă maximă și pe „Domnul Goe”. 

„O să discut cu Gigi Becali, pentru că, pe lângă Pleașcă și Daniel Benzar, eu îl vreau și pe Alibec. Avem nevoie de un atacant și sunt convins că Alibec e cel mai potrivit pentru noi. Claudiu Niculescu o să știe cum să lucreze cu el”, a spus Dan Leașă, președintele clubului ilfovean, fără să glumească. „Nu cred că era împachetat... ce-i drept, nici nu l-am rugat să meargă în linie dreaptă și să își atingă vârful nasului cu mâna”, și-a dat seama jurnalistul care a obținut această declarație.

Anunțul respectiv i-a făcut să viseze și pe conducătorii altor cluburi cu reputație regională sau chiar locală. O ofertă de necrezut poate veni de la Millenium Giarmata.  „Serveam un vin fiert alături de domnul primar, în prima spre a doua zi de Crăciun, când ne-am dat seama că Alibec nu performează la Steaua din cauza lipsei concurenței. Noi avem nouă atacanți în lot. Lupta pentru titularizare cu Stoica, Ilinca, Anagor, Fara, Corlățeanu, Trifu, Ionaș, Ajebitimi și Molcuț îl va motiva, mai ales că jucăm în mod tradițional cu un singur vârf”, s-a confesat un consilier din primăria timișeană.

Pentru a le face o surpriză plăcută fanilor care vin la stadionul „Nicu Moraru”, șefii divizionarei secunde sunt gata să îl dea la schimb pe supergolgheterul Claudiu Ghighilicea, un mijlocaș care a înscris nu mai puțin de 6 (șase) goluri în turul de campionat. 

„Firesc ar fi să cerem și niște bani pe lângă Alibec, mai ales că avem o ofertă pentru Ghighilicea și de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Am auzit că Moruțan joacă pe 5 poziții. Ghighilicea poate juca pe 25 de poziții, în funcție de tactica decisă de antrenor... și pe alte 5 poziții ca rezervă”, a declarat directorul sportiv al grupării din Giarmata, nepreluat de presa locală.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi