Ofertă CASHBACK pentru meciul Wolfsburg vs Leverkusen!

cashback.png

În această după-amiază cu începere de la ora 16:30 are loc Wolfsburg vs Leverkusen, partidă contând pentru etapa a 9-a din Germania Bundesliga. Dacă intenționezi să plasezi un pariu single pre-meci pe acest meci, atunci recomand să o faci la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE deoarce în cazul în care pariul este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată sub formă de freebet cu condiția ca meciul să se termine 0:0.

 

Cum pot lua parte la această promoție?

Pentru a lua parte la această promoție trebuie să pariezi minim 25RON, iar suma maximă pe care o poți primi înapoi este de 150RON. Freebet-ul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore din momentul terminării meciului și este valabil timp de 7 zile. Dacă nu știi ce este un freebet, atunci aruncă un ochi peste acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Wolfsburg deja a înregistrat trei remize albe în cele opt etape disputate în actuala ediție de campionat, iar Leverkusen a bifat și ea un 0:0 în partda cu Augsburg, deci scenariul unui nou meci fără goluri nu este deloc ceva SF. Reamintesc că oferta este valabilă doar la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi