Ofertă CASHBACK pentru meciul Villarreal vs Steaua!

vilarreal-steaua.png

Ținând cont că partida dintre Villarreal CF și FC Steaua București este foarte important pentru fotbalul românesc, era previzibil că agențiile de pariuri vor veni cu promoții atractive la acest joc. ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE este prima care a introdus o astfel de ofertă, deci hai să vedem în ce constă ea.

În ce constă promoția? 

Plasează un pariu single pre-meci de minim 25RON pe meciul Villarreal vs Steaua pe orice opțiune dorești. Dacă pariul este necâștigător, banii vor fi înapoiați integral sub formă de FREEBET în limita a 150RON. Pariază și tu acum!

Atenție! Atunci când plasezi pariul vei vedea că în biletul virtual va apărea o căsuță verde ce trebuie bifată pentru a confirma că accepți să participi la această promoție.


Informații despre FREEBET

Freebet-ul este creditat în maxim 48 de ore de la terminarea meciului și este valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie folosit integral pe un singur pariu, iar dacă pariul este câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet sau ai nevoie de informații suplimentare, accesează acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

Exemplu: Pariezi 150RON pe acest meci dar pierzi pariul. Primești cei 150RON înapoi sub formă de freebet. Utilizezi acest pariu gratuit pe o cotă de 3.00 și câștigi pariul, ceea ce înseamnă că primești 300RON pe care îi poți retrage oricând.

Pariază și tu acum pe Villarreal CF vs FC Steaua București și profită de pe urma acestei oferte!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi