Ofertă CASHBACK pentru Manchester City vs Chelsea!

city-chelsea.jpg

În timp ce toate casele de pariuri online se întrec în a oferi promoții care de care mai tentante pe Barcelona vs Real Madrid, această agenție de pariuri s-a reorientat către un alt derby european care în alte zile cu siguranță ar fi fost cap de afiș. Este vorba de Manchester City vs Chelsea, meci care va începe la ora 14:30 și care deschide etapa a 14-a din Anglia Premier League.

În ce constă promoția? 

Plasează un pariu single pre-meci de minim 25RON pe orice opțiune dorești, iar dacă pariul este pierzător vei fi rambursat în limita a 150RON sub formă de freebet cu condiția ca partida să se încheie 0:0. Pariază acum!Ce ar trebui să mai știu?

Freebet-ul este creditat în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și este valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie folosit integral pe un singur pariu, iar în urma acelui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, accesează acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Exemplu: beneficiezi de un freebet de 100RON și îl utilizezi pe o cotă de 2.80. Dacă pariul este câșțtigător vei primi pe cont suma de 180RON, sumă care nu este supusă vreunei condiții ulterioare de rulaj.

Pariază și tu acum pe Manchester City vs Chelsea și profită de pe urma acestei oferte!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi