Oferta Casa Pariurilor

interfata-casa-pariurilor.png

În acest articol PariuriX.com îți arată tot ce trebuie să știi despre oferta celor de la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016). Casa Pariurilor funcționează de ani buni în România ca agenție stradală, iar începând din 2015 oferă inclusiv pariuri online.


Ofertă sportivă - identică atât online cât și offline

Trebuie spus din start că oferta sportivă la Casa Pariurilor este aceeași indiferent că pariezi online sau offline. Acesta nu este neapărat un lucru bun în condițiile în care oferta este la nivelul unei agenții stradale. Astfel sunt acoperite doar vreo 7 sporturi, ceea ce este extrem de puțin în condițiile în care de exemplu Unibet (deschide un cont acum) are în ofertă peste 30 de sporturi.

Nici în ceea ce privește numărul de meciuri și opțiuni de pariere oferite Casa Pariurilor nu rupe gura târgului. Mai multe detalii despre acest subiect poți găsi aici: https://pariurix.com/agentii/casa-pariurilor/ofertaOfertă la pariuri live

Nici în ceea ce privește oferta live situația nu este mai roz. Este drept că pot numi imediat două agenții online care stau la orice oră din zi sau din noapte mai rău decât Casa Pariurilor. Este vorba de Stanleybet și Mozzartbet. Dar să nu fii ultimul nu este neapărat un motiv de laudă. Unibet, Sportingbet, Netbet, Betano sau Fortuna au o ofertă live clar superioară, și nu văd nici un motiv pentru care cei care iubesc adrenalina oferită de pariurile live să aleagă Casa Pariurilor în detrimentul agențiilor enumerate.

CLICK AICI dacă vrei să afli mai multe despre oferta live a acestei agenții, iar dacă vrei să vezi un top al celor mai bune case de pariuri în materie de pariuri live accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/top-liveOferta pe loterii internaționale

Există totuși un capitol unde Casa Pariurilor ia fața concurenței: oferta pe loterii internaționale. Ea este una din puținele agenții care oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe internet pe cele mai cunoscute loterii din lume. Singurele alternative ar mai fi Superbet și Mozzartbet, dar ambele au site-uri cam instabile. Află mai multe informații acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi