Ofertă Casa Pariurilor online – merită să pariem la această agenție de pariuri?

Ofertă Casa Pariurilor online – merită să jucăm la această agenție de pariuri pe internet? Este oferta sportivă suficient de bogată? Îți spunem noi! Sunt multe criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem operatorul de pariuri la care să jucăm, dar unul din cele mai importante astfel de criterii este oferta sportivă. Dacă nu găsim meciul sau pariul pe care îl căutăm ce rost mai are să deschidem un cont la respectiva agenție?

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) este o agenție care oferă pariuri pe internet, dar care vine din mediul offline. Problema multor operatori aflați în această situație este aceea că oferta sportivă online este asemănătoare cu cea din agențiile stradale, ceea ce nu este suficient când tu ca operator ai pretenții ca potențialii clienți să te aleagă în detrimentul unor agenții mult mai consacrate ca sportingbet.ro, unibet.ro sau netbet.ro. De aceea prima întrebare pe care mi-am pus-o când am aflat că cei de la Casa Pariurilor fac trecerea în mediul online este dacă oferta este suficient de bună?
 

Am intrat pe site-ul lor pentru a afla. Primul lucru pe care l-am observat este acela că sunt acoperite doar 8 sporturi, ceea ce este extrem de puțin pentru un operator online. Unibet de exemplu acoperă 33 de sporturi, iar majoritatea agențiilor cât de cât decente oferă pariuri pe măcar 15-20 de sporturi diferite.

Deci până aici dezamăgire totală, dar am zis să nu mă dau bătut; poate oferta la sporturile principale este mai diversificată. M-am uitat un pic pe site și am observat că din punct de vedere al numărului de campionate de fotbal acoperite n-am motive să mă plâng din moment ce am găsit în ofertă liga a doua din Suedia și Finlanda, campionatul de tineret din Brazilia sau prima ligă islandeză. Însă la toate meciurile din astfel de ligi sunt oferite doar opțiunile principale de pariere, în timp ce alte site-uri concurente au o ofertă mult mai bogată. În schimb sunt mulțumit de opțiunile disponibile la partidele din competițiile importante, acolo unde pot paria pe cornere, cartonașe, out-uri, hattrick-uri și multe altele.

În ceea ce privește oferta live, aceasta nu este rea, dar nu se poate compara cu ce găsim prin alte părți. În timp ce această casă de pariuri online avea în ofertă 50 de meciuri de tenis și 7 de fotbal, la Casa Pariurilor am găsit 21 de partide de tenis și una singură de fotbal.

În concluzie pot spune că se putea și mai rău, dar se putea și mult mai bine. Deși oferta Casa Pariurilor online este decentă, per total aceasta lasă mult de dorit comparativ cu ce oferă Netbet, Unibet, Sportingbet sau Betano.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi