Ofertă Betano: Marjă 0 la Zira vs Astra Giurgiu

În această seară cu începere de la ora 20:00 are loc manșa secundă din cadrul turului al doilea din Europa League dintre Zira și Astra Giurgiu, confruntare ce pornește de la scorul de 3:1 în favoarea giurgiuvenilor. Partida de astăzi este anunțată ca fiind una echilbrată, ambele echipe având cote apropiate pentru o eventuală victorie..

Casa de pariuri online Betano (L1170664W000663) oferă marjă 0 la pariurile 1x2 pe acest meci, ceea ce înseamnă că sunt oferite cote mai bune pe opțiunea ”Câștigător meci” decât pe site-urile concurente, și asta pentru că payout-ul este de 100%. 

Cote oferite pe Zira vs Astra:

  • Victorie Zira : 2.95 la Betano, 2.80 - 2.85 la restul agențiilor 
  • Egal : 3.35 la Betano, 3.10 - 3.35 la restul agențiilor
  • Victorie Astra : 2.74 la Betano, 2.50 - 2.63 la restul agențiilor

Mai mult decât atât, dacă plasezi pariuri de tipul Scor Corect sau Pauză / Final, iar acestea sunt pierzătoare, primești banii înapoi cu condiția ca meciul să se termine 0:0! Ambele oferte sunt scutite de condiții de rulaj. Mai multe detalii despre ele poți găsi aici:

Betano oferă peste 90 de optțiuni de pariere la toate meciurile de astăzi din Europa League, plus că va transmite live prin serviciul de live streaming și o mare parte din aceste partide.  Deci ai toate motivele să pariezi aici.

Joacă acum la Betano! Te așteaptă payout 100% la Zira vs Astra, miza înapoi la 0:0, bonus atractiv de bun venit și multe altele!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi