Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Oferă Casa Pariurilor bonus online?

Bonus Casa Pariurilor online – aici găsești un ”pont” pentru a încasa bonusuri atractive fără depozit! Vezi cum, și află dacă clienții noi primesc și ei un pachet de bun venit!

Agențiile de cartier ale celor de la Casa Pariurilor (D.1289 /29.07.2016) nu stau deloc rău din punct de vedere al numărului de pariori, motiv pentru care clienții fideli ai acestora au fost foarte fericiți să afle că agenția lor favorită a făcut trecerea în mediul online. Dar aceștia sunt de regulă genul de clienți care sunt interesați de bonusuri și promoții tentante (cele mai tari bonusuri la pariuri le găsești AICI), deci au avut ei în final motive ca să se bucure?

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

Este oferit un bonus de bun venit?

La prima vedere voi spune că nu. Casa Pariurilor nu oferă un bonus de bun venit, iar singurele promoții disponibile sunt cele de care putem beneficia și în agențiile stradale. Chiar și așa, cei care și-au deschis de la început un cont aici cu siguranță nu au regretat acest lucru, chiar dacă n-au depus vreun leu. Asta pentru că cei de la Casa Pariurilor au făcut ceva ce n-a mai făcut nici un alt operator licențiat în România în ultimii ani.


Bonusuri fără depozit oferite în mai multe rânduri

În septembrie 2015 toți cei care aveau deja un cont deschis au beneficiat de un bonus fără depunere de 50 RON, care nu avea atașată nici o condiție de rulaj. Era suficient să rulezi respectiva sumă o dată pe orice cote dorești și puteai solicita o retragere. Nu înțeleg sincer de ce au luat o astfel de decizie, dar important este că au luat-o. Peste o lună a fost oferit un nou bonus fără depozit și fără condiții de rulaj atașate, dar de data aceasta de 25 RON. Dar chiar dacă bonusul era de două ori mai mic ca precedentul, cum să te plângi când primești bani gratis pentru pariuri?

În decembrie o nouă promoție interesantă a fost lansată: bonus de 50 RON dacă depui 50 RON, din nou fiind suficient un rulaj de 1x. Chiar dacă era necesar un depozit și această ofertă era foarte atractivă. Pentru o perioadă mai lungă de timp se pare că agenția s-a "calmat", pentru ca în iunie 2016 să ofere un nou bonus fără depozit de 25 RON.


Bonusurile fără depozit s-au împuținat

Este drept că din iunie 2016 și până în aprilie 2017 (momentul actualizării acestui articol) agenția nu a mai venit cu o ofertă similară, dar a mai oferit în câteva rânduri bonusuri de 100% pentru următorul depozitt, bonusuri care din nou aveau atașate condiții de rulaj foarte avantajoase. 

Concluzia este simplă. Deși nu vei beneficia de o ofertă promoțională de bun venit te poți trezi în orice moment cu un free bet fără depozit, sau măcar cu un bonus foarte tentant pentru următoarea depunere. De aceea, chiar dacă nu-ți place acest operator, recomand să ai un cont deschis pentru orice eventualitate, deoarece un bonus Casa Pariurilor online cu condiții minime de rulaj oferit din când în când nu strică nimănui! Recunosc că agenția nu face parte din preferatele mele, dar nici nu am refuzat până acum vreuna din aceste ”pomeni”.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi