Obtine un super pachet sa joci poker online la 888Poker

Pacific Poker sau 888 Poker este un site de poker online ce a fost lansat inca din anul 2002 si apartine marii companii 888, o companie ce este axata pe jocurile de noroc. Pacific Poker a reusit de-a lungul anilor sa atraga privirile multor jucatori de poker din intreaga lume cu bonusurile si promotiile lor foarte atractive.

Pacific Poker dispune si de un site foarte bine pus la punct, un site care este disponibil in mai multe limbi. Navigarea si jucarea propriu zisa a unui turneu de poker este o simpla formalitate pentru ca totul este atat de usor si se afla la indemana.

Interfata site 888Poker

Pacific Poker dispune de o multime de modalitati de plata printre care VISA, MasterCard, EuroCard, Diners Club, Solo, laser Debit Cards, Maestro, Transfer bancar, Boleto, Deposito Refrenciado, European checks, E-checks, PayPoint Invoice, Wire transfers, Commerzbank OnlineBanking Web, Deutsche bank 24 Direct Debit, Dresdner bank InternetBanking, ELBA, Direct Debit, eNETS, hansabank, Neteller, InstaDebit, ClickandBuy, ACTeCASH, Moneybookers, ukash, PaysafeCard, EntroPay, PayPoint. Suma minima pe care o puteti depozita la 888Poker este 10$. Doar daca alegeti ca metoda de depunere transferul bancar va trebui sa depuneti ceva mai mult, minim 20$. 

Veti putea retrage de la 888Poker doar prin metoda prin care ati depus ultima data. Exceptie fac cazurile cand se depune cu Mastercard. Atunci veti avea ca alternativa de retragere transferul bancar. Suma minima care poate fi retrasa de la 888Poker este de 20$. 

De asemenea, exista si un serviciu de relatii cu clientii care poate fi contactat 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Ca si modalitati de contact recomandam fie live chat-ul, fie formularul de contact existent pe site, urmand sa primiti raspuns extrem de rapid. Daca niciuna din aceste alternative nu este de ajutor, atunci puteti apela numarul de telefon existent pe site, numar valabil pentru clientii din Romania. 

Bonusul pentru primul depozit oferit de 888Poker este de 100% pana la cel mult 400$. Bonusul va fi eliberat in parti ed cate 10$ atunci cand acumulati 100 puncte. La efectuarea primului depozit mai primiti si noua tichete pentru turnee freeroll atractive, astfel: un tichat la turneul freeroll de 100.000$ pentru incepatori, un tichet la un turneu cu premii de 1000$ pentru clientii deponenti si inca sapte tichete la turnee freeroll de 500$. Acestea din urma, la fel ca si primul se ofera doar atunci cand efectuati primul depozit. Cu un astfel de pachet la prima depunere credem ca merita sa va deschideti cont la 888Poker.  

Bonus prima depunere 888Poker

Pacific Poker iti sta la dispozitie in fiecare zi cu o multime de turnee cu buy-in-uri de diferite tipuri dar si cu turnee freeroll, turnee unde nu trebuie sa platesti nimic pentru a te inscrie.

In concluzie Pacific Poker sau 888 Poker este un site de poker care incearca sa fie pe placut tuturor jucatorilor de poker din intreaga lume, ofera bonusuri si promotii atractive, au un serviciu de relatii cu clientii foarte bine pus la punct, modalitatile de plata sunt foarte multe si aveti zilnic o multime de turnee, cam tot ce are nevoie un jucator de poker.

Site-ul oficial este www.888poker.com !

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi