Obține 80RON în FREEBET-uri zilnic pe durata turneului de la Wimbledon!

Această casă de pariuri online îți oferă posibilitatea de a încasa până la 80RON în FREEBET-uri zilnic pe durata turneului de Grand Slam de la Wimbledon! Promoția se desfășoară în perioada 03.07.2017 - 17.07.2017, așa că poți începe deja să încasezi pariuri gratuite! Mai jos ți-am arătat exact ce ai de făcut.

PARIAZĂ PE WIMBLEDON ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-URI ZILNICE DE PÂNĂ LA 80RON!


Ce am de făcut pentru a profita de pe urma acestei oferte?

Deschide cont la această casă de pariuri online dacă nu ești deja client. Plasează pariuri simple live pe tenis la cote de minim 2.00 și primești 4 RON FreeBet pentru fiecare 80 RON pariați. FREEBET-urile sunt creditate automat după ce pariurile tale sunt soluționate. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei obține mai multe pariuri gratuite. Poți primi până la 20 de freebet-uri în fiecare zi pe durata turneului de la Wimbledon (03.07.2017 - 17.07.2017)! Dacă nu știi ce este un freebet, atunci dă click aici!

Poate pare că ai cam mult de pariat, dar oricum la pariuri live pe tenis se rulează cel mai ușor banii, și asta pentru că pariurile sunt soluționate foarte rapid (pariuri pe puncte, game-uri etc). 

PARIAZĂ PE WIMBLEDON ȘI ÎNCASEAZĂ FREEBET-URI ZILNICE DE PÂNĂ LA 80RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi