Oameni influenți de peste Ocean cer legalizarea pariurilor sportive în SUA

Specialiștii anunță meciuri extrem de interesante în play-off-ul din NFL. Ochi și urechi sunt și fanii acestui sport de peste Ocean, dar și pariorii din întreaga lume. Ultimii, dintr-un motiv simplu - câștigurile mari, care le pot schimba viața. În bine sau în rău, de ei depinde totul.

În timp ce criticii s-au grăbit să atace campionatul din NFL (foto: si.com) din toate pozițiile și au anticipat declinul ligii, un cunoscut personaj din America spune că liga are o singură șansă să supraviețuiască - legalizarea pariurilor sportive. "După părerea mea, este singurul lucru care va salva NFL”, a declarat Bram Weinstein, gazda ESPN 980.

Ideea cu legalizarea pariurilor sportive a fost susținută și de către celebrul Mark Cuban, proprietarul echipei din NBA Dallas Mavericks. El a prezis încă din 2014 că liga va purcurge o perioadă critică de ”implozie” în următorii 10 ani și cp intenționează să cumpere o echipă din NFL - campionat cu mult mai multe șanse de legalizare la pariuri. ”Într-un joc de 3 ore, un spectator va experimenta în stadion aproximativ 10 minute de acțiune. El este un sport făcut practic pentru televiziuni. Eu unul, ca să particip la un meci la Washington, să zicem, îmi trebuie 6 ore în total...Cine are la dispoziție 6 ore pe zi pentru a viziona pe viu 10 minute de acțiune?”, a declarat Mark Cuban (foto: n4bb.com).

Pe de altă parte, Leonsis a sugerat că fotbalul ar putea valorifica pauzele frecvente pentru a facilita pariurile live pe o piață legalizată sau mici intervenții din studio orientate spre astfel de jocuri de noroc. Asta va provoca o explozie a datelor live și a analizelor financiare, e de părere acesta. El a apărut în ultimii ani ca un susținător fervent al legalizării pariurilor sportive și nu doar pentru a salva fotbalul. A prevăzut chiar în scurtă vreme organizarea de pariuri în interiorul arenelor unde se joacă meciurile și care va spori interesul femeilor pentru sporturile de echipă. 

"Este cam ciudat să vezi oamenii că savurează băuturi alcoolice, în condițiile în care acest lucru este intrezis pe stadioane sau în sălile de sport. Și așa se estimează că se întâmplă și cu pariurile...Ele sunt interzise, dar anual se vorbește de sute și sute de miliarde care circulă pe piața neagră. Statele au nevoie de venituri, are nevoie de venituri fiscale în cadrul unui sistem care să fie foarte transparent cu cantitatea de date. Jocurile de noroc nu diferă de pariurile pe Wall Street, nu?”, zice Bram Weinstein (foto: wearetherealdeal.com).

”Cei care fac asta sunt cei mai informați. Ei urmăresc companiile, se uită la bilanțuri, se uită la rapoartele analiștilor. Asta mi-am imaginat acum zece ani: că jocurile și jocurile de noroc vor fi conduse de date, toate alimentate prin intermediul rețelelor digitale; că volumul de date generate de echipe, ligi și jucători îi va face pe oameni foarte educați și inteligenți”, a conchis Weinstein. 

DESCOPERĂ TOP 5 AGENȚII DE PARIURI RECOMANDATE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!