Share

Pont de 10 Oakland Athletics - New York Yankees, Girardi va arunca în luptă un debutant însă forţează în ofensivă.

Alte sporturi

Cota: 1.71

Adaugat de: Daniel Anghel

18 Iun 2017 17:17 265 0
Logo Oakland Athletics
Logo New York Yankees
Oakland Athletics
New York Yankees
VS
23:05 18 Iunie 2017
Baseball - SUA MLB

Analiză și informații pentru Oakland Athletics v New York Yankees

Este ultimul meci al seriei de 4 partide între cele două formaţii, yankeii au pierdut 5 meciuri consecutive, dintre care toate partidele cu Oakland însă neşansa a avut şi un cuvânt greu de spus în aceste dispute, să nu uităm că Starlin Castro a scăpat o minge pe care scria victorie în ultimul inning iar în a doua partidă deşi au condus cu 6-4 până spre final yankeii au pierdut cu 6-7, Girardi a făcut o schimbare de pitcher total neinspirată şi toată muncă din cele 7 inning-uri s-a risipit.

Oakland Athletics

Jharel Cotton este trimis azi ca pitcher de start, din 11 partide are doar 3 victorii, 7 înfrângeri, doar o partidă a fost nedecisă pentru el, 60.1 inning-uri şi 53 de strikeout-uri. Din 4 Mai nu a mai câştigat nicio partidă Oakland cu el în teren, a cedat 55 run-uri, asta înseamnă peste 5 run-uri media sa, 15 home run-uri destul de mult. Marţi împotriva celor de la Marlins, Jharel Cotton a cedat 5 run-uri dintre care şi două home run-uri, 8 lovituri, un walk şi doar 5 strikeout-uri în cele 5 inning-uri în care a evoluat. În ultima dispută de pe 27 Mai în deplasare pe stadionul yankeilor pitcherul a cedat 3 run-uri în meciul pierdut cu 2-3.
Este 3-3 cu un 5.09 ERA şi 1.152 WHIP în peste 46 inning-uri în cele opt partide ca pitcher de început pe Coliseum din Oakland.

Până la seria cu yankeii Oakland veneau după o serie neagră de 6 partide pierdute consecutiv, acum au şansa să facă 4-0 în această serie de patru partide, însă nu au dominat mereu aceste partide, şansa a avut şi ea un rol foarte important.

Bullpen-ul celor din Oakland are cinci jucători accidentaţi, din fericire pentru ei sunt pitcheri care aruncă cel mult într-un inning, dar Marcus Semien este în continuare accidentat, Jake Smolinski operat şi el la umăr.

Matt Chapman este în formă, Matt Joyce dar şi Ryon Healy cu ceva run-uri şi lovituri au fost protagoniştii din partida de ieri.

New York Yankees

Girardi are mari probleme în bullpen, acolo unde veteranul CC Sabathia este accidentat, yankeii sunt nevoiţi să apeleze azi la debutantul Luis Cessa care se află la primul meci din carieră ca pitcher de start. Doar în 63 de inning-uri a aruncat până acum în MLB, este 3-6 ca record, un ERA de 4.15 ca medie destul de modest. Luis Cessa are doar un strike anul acesta pe 1 Mai când a aruncat în 3.1 inning-uri. Girardi ştie că Luis Cessa nu poate duce mai mult de 4-5 inning-uri astfel că în bullpen va fi activitate mai mare ca de obicei. Acum două partide a încercat să odihnească cu o zi liberă pe Brett Gardner şi Didi Gregorius, a apelat la Mason Williams, Gary Sanchez a fost înlocuit cu Austin Romîne să prindă mingile în poziţia de catcher. Aaron Judge cel mai în formă jucător din MLB şi principala armă ofensivă a yankeilor nu a reuşit să tragă echipa după el deşi a reuşit un home run de 3 run-uri după o rachetă trimisă în bullpen-ul gazdelor de azi. Starlin Castro este încă marcat de ultima faza din primul meci cu Oakland când a scăpat o minge pe care 9 din 10 jucători ar fi prins-o.

Din păcate yankeii au 7 absenţe importante din echipă, trei dintre cei mai buni pitcheri, închizătorul Aroldis Chalpman încă pe lista de accidentaţi, Adam Warren şi veteranul CC absenţi şi ei. În atac Jacoby Ellsbury are o contuzie, catcher-ul titular Gary Sanchez este aşteptat să revină şi el însă nu azi, Aaron Hicks dar şi Greg Bird în continuare incerţi.

Pont recomandat Oakland Athletics VS New York Yankees

Yankeii au pierdut cinci partide consecutive, neşansa a jucat un rol important în ciuda absenţelor din echipă. Azi în teren este trimis ca pitcher de start un debutant care are doar un strike în carieră în acest sezon, Girardi este nevoit să facă această mutare, în bullpen prin rotaţie nu mai are cu cine să înceapă. Austin Romine cel mai probabil va fi folosit în locul lui Gary Sanchez. E clar sinucidere curată în apărare cu Luis Cessa, mai mult de 4-5 inning-uri clar nu poate arunca în acest meci, Girardi o să forţeze în atac, Starlin Castro, "judecătorul" Aaron Judge trebuie să facă diferenţa, Didi Gregorius şi Chris Carter vor aduce ceva în plus în ofensivă. Yankeii pentru a spera ceva de la această partidă trebuie să facă cred eu minim 5 run-uri, în primele două partide au reuşit 6 şi 7. Ofensiva yankeilor are în faţă un pitcher care nu mai ştie "gustul victoriei" de pe 4 Mai, are doar 3 victorii în 11 meciuri şi o medie de peste 5 run-uri pe meci, greu de crezut că nu va ceda şi azi. Matt Holliday nu va fi folosit în apărarea yankeilor tocmai pentru a fi odihnit în ofensivă.

Pont pariuri: Total run-uri echipa oaspete: peste 4,5

Miza: 10/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

22

Castigate:

8

Pierdute:

13

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0