O nouă seară spectaculoasă în Liga Campionilor? Vezi cum poţi câştiga peste 80.000 RON fără riscul de a pierde vreun leu!

Aseară în disputele din Liga Campionilor. La Leverkusen s-au înscris 6 goluri, iar pe Etihad Stadium am văzut un meci cum rar ne este dat într-o astfel de fază din cea mai tare competiţie fotbalistică din Europa. În cazul în care avea cineva inspiraţia să mizeze pe pronosticul peste 5.5 goluri la ambele partide pe un singur bilet acea persoană ar fi câştigat de peste 300 de ori suma investită.

Un scenariu similar în această seară? Pare greu de crezut, dar am văzut şi ieri că nimic nu este imposibil. De aceea m-am gândit să-ţi prezint cum poţi paria fără risc pe pronosticul peste 5.5 goluri în ambele dispute de astăzi din Liga Campionilor. O dublă formată din aceste pronosticuri are o cotă finală de peste 300.

În cazul în care nu ai cont la agenţia de pariuri online Unibet şi deschizi unul acum vei beneficia de un prim pariu fără risc până la 250 RON. Astfel poţi miza 250 de lei pe cele 2 pronosticuri. În cazul în care vom vedea din nou minim 6 goluri în ambele partide din Champions League vei câştiga peste 80.000 RON, după cum poţi vedea şi în imaginea de mai jos.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla tu nu vei pierde nimic, ci vei primi înapoi întreaga sumă de 250 RON sub formă de bonus. Pentru a putea efectua o retragere va trebui să rulezi suma bonus de 3 ori pe cote de minim 1.40 în decurs de 30 de zile.

Poţi juca acest bilet şi cu o miză mai mică, dar dacă tot ai un pariu fără risc de 250 RON de ce să nu încerci să profiţi la maxim de el?

Ţine cont de faptul că doar primul pariu plasat la Unibet este fără risc!

Dă click aici pentru a juca un pariu fără risc pe meciurile din Champions League!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi