O nouă modă în fotbal: transferuri...pe datorie! Milan îl vrea pe Zaza, dar n-are bani

Milan a pus ochii pe Simone Zaza de la Juventus. Adriano Galliani îl vrea pe atacantul de 25 de ani promovat de Conte la naţională, dar nu vrea să dea niciun ban pe el! Cu împrumut îl vrea şeful lui Milan, care s-a plâns în presă că nu are bani până nu îl vinde pe columbianul Bacca. West Ham şi PSG au licitat până acum pentru Bacca, cel care a mai jucat la Sevilla şi FC Brugge în Europa. 

Zaza are şi alte oferte. Roma, West Ham şi Wolfsburg şi-au manifestat interesul pentru internaţionalul italian. Nemţii de la Wolfsburg au făcut chiar o ofertă concretă, de 25 de milioane de euro - exact preţul cerut de Juve pentru Zaza. 

Pe "San Siro" ar putea ajunge vara asta şi Adnan Januzaj. Atacantul belgian a devenit neinteresant pentru noul antrenor al lui Manchester United, Jose Mourinho. Januzaj mai are contract cu United, dar antrenorul lui Milan, Montella îl vrea neapărat în atac, unde vrea să-i mai aducă pe Cuadrado, împrumutat de Chelsea la Juve, şi pe Alejandro Gomez, de la Atalanta. Tot banii sunt motivul pentru care afacerea stagnează. Italienii de la "Gazzetta dello Sport" scriu că Januzaj e plătit cu 2,5 milioane de euro pe sezon de către United. Italienii se întreabă dacă şi Galliani poate să-i ofere salariul ăsta internaţionalului belgian. 

Foto: gazzettaworld.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi