O nouă modă: cazinouri ilegale supervizate de politicieni!

Cazinourile ilegale au devenit o obișnuință în ultima vreme, administratorii acestora atrăgând clienții cu oferte și bonusuri care mai de care mai tentante. Fără să le pese că încalcă legea, aceștia rulează sume importante cu ajutorul cărora își extind afacerile. Asta, până când îi ”calcă” poliția... 

Așa s-a întâmplat de curând în Rusia, unde autoritățile au închis un cazinou ilegal care opera într-un hotel de lux. Informațiile strânse de poliție au dus la descoperirea cazinoului în Chelyabinsk Park City, hotel care face parte din afacerea de familie a lui Alexander Karelina. Deputat în Duma de Stat, Karelina i-a dat în administrare hotelul soției sale Marina Karelina, care a declarat în fața anchetatorilor că nu știa că în hotel funcționează un cazinou ilegal.

Potrivit presei din Rusia, anchetatorii au confiscat cinci mese de poker, una de ruletă și 3000 de jetoane în urma descinderii, dar deputatul rus a refuzat să facă orice comentariu. Polițiștii au descoperit faptul că în cazinoul ilegal își făceau veacul multe VIP-uri - printre care și fiul lui Yuri Gusak, fostul șef al Direcției Penale pentru afaceri interne al Regiunii Chelyabinsk. Procurorii au estimat că venitul cazinoului ilegal a fost de cel puțin 6,2 milioane de ruble (109 600 dolari), în mai puțin de un an de funcționare. 

Luată la întrebări, Marina Karelina (soția deputatului rus) s-a spălat pe mâini precum Irod și le-a spus procurorilor că habar nu avea de ce se întâmplă în hotel și că nu avea de unde să știe ce fel de oameni închiriază camerele. "Chiriașii au semnat contractul de închiriere vara trecută și noi nu suntem responsabili pentru activitățile lor", a spus soția deputatului rus.

De curând, poliția a închis peste 650 de cazinouri care funcționau ilegal în Moscova! Conform celor de la Interfax, Viktor Popkov (șef de birou în cadrul Ministerului Rus de Interne) a declarat că operațiunea intitulată ”Zaslon-1” a fost un real succes.

Un total de 32.000 ofițeri de poliție, 13.500 de agenți și peste 4.000 de angajați ai firmelor private de securitate au participat la acțiunea care a scos la iveală și alte ilegalități. Astfel, un număr de 2743 de șoferi de taxi, care transportau diferiți clienți ai acestor cazinouri, nu aveau licență. În total, peste 8000 de infractori au fost aduși la secțiile de poliție din Moscova în numai două săptămâni. 

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi