O nouă dramă în fotbal. Un jucător din Franţa a murit pe teren în timpul unui meci!

Scene de coşmar în Franţa! Un jucător din Liga a 4-a a murit în timpul unui meci din Cupa Franţei! Ben Idrissa Derme a suferit un stop cardio-respirator şi s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului dintre AJ Biguglia şi AS Furiani-Agliani, în turul trei al competiţiei. Chiar dacă au intervenit la timp, medicii nu l-au mai putut salva pe fotbalistul în vârstă de 34 de ani. 

Oficialii clubului francez au emis un comunicat de presă în care își exprimă regretul pentru pierderea lui Ben Idrissa Derme.

Cu tristețe anunţăm vestea decesului lui Ben Idrissa Derme, fotbalist care a evoluat la echipa noastră patru sezoane. Suntem alături de familia îndoliată, de apropiații fotbalistului și de coechipieri. Odihnește-te în pace, Ben Idrissa!

Fostul internațional din Burkina Faso, Derme a mai jucat în cariera sa pentru cei de la Bastia, dar şi pentru moldovenii de la Sheriff Tiraspol. În naționala celor din Burkina Faso, Ben Idrissa Derme a strâns patru selecții. 

Este o mare tristeţe pentru noi să aflăm de decesul lui Ben Idrissa Derme, jucătorul lui AJ Biguglia, care a evoluat şi pentru noi timp de 4 sezoane. Ne alăturăm în aceste momente dureroase familiei, prietenilor şi coechipierilor jucătorului. Zâmbetul tău va rămâne de-a pururea în sufletele noastre. Odihneşte-te în pace, Ben Idrissa!,

---au postat pe site-ul clubului şi cei de la Bastia

 

Foto: 101greatgoals.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi