De la 1 august 2017 avem o nouă agenție licențiată! Vezi despre cine este vorba!

Surprize, surprize. După ce timp de 1 an și jumătate pe lista de operatori licențiați ONJN nu și-a făcut loc nici un nume nou, acum lucrurile par să se fi animat un pic. După ce în urmă cu o lună Admiral a primit licență pe 10 ani, acum de la 1 august avem un nou operator licențiat ONJN. Este vorba de publicwin.ro, site care conform D.ONJN 1307 /13.07.2017 va deține o licență pentru pariuri sportive. În dreptul ei este trecut atât o licență temporară (01.08.2017-31.07.2018) cât și una definitivă (01.08.2017-31.07.2027). 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!


Cine este Publicwin?

Este un operator de care sunt convins că nu a auzit multă lume. Acesta a intrat pe piața din România în 2016 și s-a dezvoltat relativ repede, având peste 100 de agenții stradale (mai exact 103 în acest moment).  Marea majoritate ale acestora sunt localizate în partea sudică a țării, cele mai multe fiind în Ilfov (32), Constanța (11) și Craiova (5).

Recunosc că am încercat să aflu mai multe informații despre istoria acestui operator, dar nu am găsit mare lucru. Știu că agențiile stradale sunt înregistrate pe compania Bet Club Sistem S.R.L, iar denumirea operatorului economic care deține licența ONJN este SEA BET Limited, dar aici m-am blocat. Despre aceste companii nu am putut afla nici o informație relevantă.

Dacă ar fi să speculez un pic, aș spune că este continuatoarea defunctei Publicbet, agenție preluată de fortuna.ro. Seamănă mult logoul Publicbet cu cel de la Publicwin - e același fundal, același font pentru text, aceleași culori. Dar este doar o presupunere. 

 

La ce ne putem aștepta din partea Publicwin?

E greu de zis în acest moment. M-am uitat pe site-ul agenției și am văzut că încă nu este oferită o funcție de login / înregistrare, site-ul fiind momentan destinat doar ca suport pentru agențiile stradale. Chiar și așa este genul de site care poate fi optimizat rapid pentru pariuri online, și cred că asta se și pregătește din moment ce opțiunea ”Pariuri live” afișează mesajul ”În curând”.

La o primă analiză rapidă, aș evidenția ca plus prezența handicapurilor asiatice, și ca minus cotele mai mici decât ale agențiilor de top (fără a intra însă prea în detaliu cu analiza). Probabil va fi oferită și posibilitatea de a depune direct din locații stradale, așa ar fi logic. Sunt curios dacă se va putea paria online încă de mâine, de când intră în vigoare licența, sau vom mai avea de așteptat. Rămâne de văzut; oricum vom veni cu actualizări atunci când le avem.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi