O legendă din Premier League este în faliment din cauza pariurilor!

Jocurile de noroc şi în special pariurile sportive s-au răspândit peste tot lume şi nu de puţine ori au pus stăpânire pe viaţa multor glorii din fotbal. Aşa se întâmplă şi cu un fost mare jucător din Premier League, care din cauza datoriilor imense înregistrate la pariuri se declară falimentar.

Este vorba despre Dominic Matteo, fost fundaş la Liverpool şi Leeds United, care a acumulat datorii şi pierderi de peste un milion de lire sterline datorită pariurilor. El este cunoscut ca un împătimit al curselor de cai şi chiar a povestit într-un interviu că obişnuia să parieze chiar şi 100.000 de lire pe o singură cursă. Scoţianul este acum oficial în faliment, printr-o decizie a unui tribunal din West Yorkshire din 28 iulie 2015, care a considerat că cererea sa de faliment este întemeiată conform Legii Insolvenţei din Marea Britanie.

Cei mai mulți dintre prietenii mei şi membrii familiei știau că am o problemă cu băutura. Pasiunea mea pentru pariuri nu le-a fost însă cunoscută și a venit ca un șoc pentru ei. Ca fotbalist, dacă bei sau eşti afemeiat o să apari în ziare, însă pariurile sunt un viciu pe care îl poţi ascunde foarte uşor. Poţi paria în linişte de pe internet, de pe telefon, iar casele de pariuri îţi protejează identitatea.

Jucam sume stupide. Într-o zi am pierdut 100.000 de lire sterline pe un cal. Din fericire am câștigat suma înapoi pe un alt cal câteva ore mai târziu. Naşterea fiicei mele m-a făcut să mă gândesc că ceea ce fac este greşit şi atunci mi-am spus că acest lucru este ridicol și trebuie să înceteze.Dominic Matteo

Pariază responsabil, la această casă de pariuri pe internet!

Fostul jucător este în prezent consultant sportiv pentru mass media şi deţine un pubb în Leeds. Toate activităţile sale financiare vor fi monitorizate permanent de către Serviciul de Insolvenţă până în momentul în care îşi va plăti datoriile existente şi va ieşi din faliment.

Problema este într-un stadiu incipient. Domnul Matteo va trebui să fie intervievat pentru a stabili cât de mulţi creditori sunt și cât de mult le datorează.Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Insolvenţă.

Dependenţa este o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai mulţi pasionaţi ai jocurilor de noroc, iar PariuriX încearcă să vă ferească pe cât posibil de ea, prezentându-vă constant sfaturi şi informaţii utile.

Dominic Matteo a ajuns acum la 41 de ani şi a avut ca fotbalist o carieră impresionantă. A strălucit în tricoul lui Liverpool şi Ledds United, iar mai târziu şi-a încheiat cariera la Stoke. A făcut parte din echipa lui Leeds care juca în semifinalele Ligii Campionilor din 2001.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi