O ”gafă” a ridicat prețul lui Coutinho la 180 mil euro! Cine îi ia locul la Liverpool

În ”telenovela” Phillippe Coutinho la Barcelona s-a mai consumat un episod. Firma care sponsorizează gruparea de pe ”Camp Nou” a făcut o gafă (voită se pare): a anunțat că brazilianul este jucătorul Barcei și că după data de 6 ianuarie, fanii își pot procura tricoul noului star al lui Ernesto Valverde. Reacția lui Liverpool nu a întârziat să apară. În afară de faptul că vor să dea în judecată firma Nike, englezii au ridicat prețul lui Coutinho (foto: liverpoolfc.com) la o sumă fabuloasă - 180 milioane de euro! Cu 50 de milioane mai mult față de ultimele discuții de anul trecut. 

Potrivit presei engleze, din această sumă 40 milioane de euro reprezintă bonusuri și clauze de performanță. Barcelona a încercat să-l transfere pe Coutinho încă din vară, dar șefii lui Liverpool au ”parat” cu succes fiecare ofertă venită dinspre ”Camp Nou”. Jurgen Klopp a declarat că nu are nicio presiune vizavi de Coutinho.

”Nimeni nu mi-a spus asta. Nu am nicio informație despre așa ceva. Avem jucători buni, dar nu trebuie să vindem pe nimeni. Proiectul este unul ambițios aici și acum trebuie doar să ne asigurăm ca această echipă să crească împreună", a spus antrenorul german. 

Totuși, Liverpool își ia măsuri de siguranță. Potrivit Daily Express, Klopp le-ar fi cerut șefilor să aibă în vedere transferul lui Manuel Lanzini (foto: itv.com) de la West Ham ca înlocuitor ideal pentru Philippe Coutinho. Mijlocașul argentinian a impresionat odată cu sosirea sa în Anglia.

”Ciocănarii” au activat clauza de transfer definitiv a lui Lanzini după ce inițial l-au luat cu împrumut de la arabii de la Al Jazira. Englezii scriu că Lanzini ar putea costa 45 milioane de euro, dar că afacerea va fi inițiată doar după în momentul în care Barca va decide să plătească banii solicitați pentru Coutinho. 

Jurgen Klopp a confirmat într-o declarație că Phillippe Coutinho și Mohamed Salah (foto: liverpoolfc.com) au șanse mici să joace vineri în meciul cu Everton din turul trei al Cupei Angliei. Cei doi au ratat și ultimul meci de campionat, victorie cu 2-1 pe terenul lui Burnley. ”Phill și Mo sunt accidentați. Nu grav, dar suficient cât să reprezinte mari îndoieli pentru meciul cu Everton”, a spus Klopp. 

Liverpool traversează cea mai bună formă din mandatul germanului și e de așteptat ca gruparea de pe ”Anfield” să-și îndrepte toată atenția spre FA Cup, în condițiile în care titlul în campionat este ca și ratat. Everton a scăpat în decembrie de la Liverpool cu un 1-1 în ciuda faptului că majoritatea timpului nu a făcut altceva decât să se apere în fața atacurilor gazdelor. Iar trupa lui Klopp cu siguranță va dori să-și ia revanșa cu vârf și îndesat în fața echipei lui Sam Allardyce. 

Iată programul complet al turului 3 din Cupa Angliei: 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din Cupa Angliei! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!