O firmă de pază cere falimentul CFR Cluj. Becali se pregătește de următoarea afacere

În ziua în care CFR Cluj a anunţaţ prelungirea înțelegerii cu antrenorul Dan Petrescu, firma de pază PP Protect SRL Cluj-Napoca a depus la Tribunalul Comercial din același oraș o cerere de aplicare a Legii 85/2014 împotriva debitoarei Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA - societate din care face parte și clubul de fotbal. Pe scurt, firma cu pricina cere falimentul echipei! (foto: sportpictures.eu)

CFR Cluj nu poate intra în insolvenţă şi, ulterior, în reorganizare judiciară (dacă este admisă cererea respectivă), ci doar în faliment, conform supervizor.ro. Asta pentru că gruparea din Gruia a beneficiat de o procedură de reorganizare judiciară în ultimii 5 ani.

Firma de pază care a solicitat falimentul clubului ardelean stă excelent la încasări - numai anul trecut a înregistrat un profit net de 1.498.026 lei la o cifră de afaceri de 12.708.926 lei. Firma PP Protect SRL este deţinută şi administrată de Teodor Pop Pușcaș (63 de ani) - nimeni altul decât fostul șef al poliției din Cluj. De asemenea, el este asociat la un hotel de cinci stele. 

Echipa antrenată de Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu) ar putea ieși din ”corzi” frumos, imediat după terminarea campionatului în care și-a propus să câștige titlul. Un loc în Europa (chiar dacă nu va fi în Ch League) înseamnă bani frumoși din partea UEFA, suficienți pentru ca șefii echipei să-și achite datoriile către respectiva firmă de pază. 

La titlul de campioană le stă gândul și steliștilor, mai ales după ultima victorie care a trimis trupa lui Dică pe primul loc în play-off. Totuși, oameni importanți din interiorul echipei cred că nu va fi deloc ușor pentru FCSB să câștige titlul. A spus-o răspicat Helmuth Duckadam (foto: sportpictures.eu), într-o intervenție la DigiSport.

"Din păcate, la Steaua, la ora actuală, avem o mare problemă: stăm în doar doi jucători. Dacă Pintilii și Budescu nu joacă, nu mai suntem o echipă care să poată aspira la titlu. Asta e părerea mea. Budescu trebuie să scoată ceva dintr-un joben, iar când Pintilii nu joacă s-a văzut câte ocazii și-a creat Iașiul, chiar și în 10 jucători. Din păcate, depindem de doi jucători: Pintilii și Budescu. E foarte puțin, pentru că doar ca echipă poți să câștigi campionatul", a declarat președintele de imagine al FCSB. 
  
În același timp, Duckadam aștepta mult mai multe de la jucători talentați, cu mari posibilități de dezvoltare în carieră. "Mă surprinde că doi dintre favoriții mei au avut în ultima perioadă evoluții foarte modeste. Unul dintre ei este Man, dar una dintre marile mele dezamăgiri, cel puțin în ultimele jocuri, este Planic, care a greșit foarte de mult cu Iași și în meciurile anterioare. Mie îmi plăcea fantastic de mult, dădea foarte multă siguranță în apărare. Din păcate, jocul lui nu mai este ce-a fost", a mai spus Duckadam.

Între timp, Gigi Becali își face planurile pentru următoarele afaceri. Va trebui, însă, să se mulțumească cu mult mai puțini bani pentru Alibec decât spera el. Evoluțiile modeste din acest sezon i-au scăzut cota dramatic atacantului. Astfel că e foarte posibil ca Becali să renunțe mai degrabă la Gnohere (foto: sportpictures.eu), fotbalistul care l-a salvat pe Nicolae Dică în multe momente dificile. ”Bizonul” a marcat 13 goluri până acum (la egalitate cu Țucudean). Împreună cu Budescu, el a contribuit la un total de 20 de goluri, din cele 56 reușite de echipă în actualul sezon. 

Foarte aproape să o lase pe FCSB în această iarnă, Gnohere se pregătește să se despartă în această vară de echipa lui Becali. Latifundiarul din Pipera a anunțat că nu se va pune în calea fericirii francezului în cazul unei oferte bune, de minim 3,5 milioane de euro. Presa sportivă din România scrie că ”Bizonul” este monitorizat de o grupare din Golf, care e dispusă să plătească prețul cerut de Gigi Becali.

FCSB are meci greu în a doua zi de Paști - se confruntă cu jucătorii lui Mangia (foto: sportpictures.eu) în meciul care pentru olteni reprezintă ultima șansă de a se menține în lupta pentru titlu. Se anunță un meci aprig, iar în aceste condiții merită încercat un pariu pe ”ambele marchează” - miză care la casele de pariuri online legale recomandate de noi are o cotă minimă de 1.94. 

Pariază și tu la această casă de pariuri online pe meciul dintre FCSB și CSU Craiova!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi