O femeie din Scoţia a dat lovitura la loteria online jucând numerele fostului prieten. 

Loteria este extrem de populară printre pasionaţii jocurilor de noroc din întreaga lume, iar de când agenţiile de pariuri online au introdus-o în ofertă a devenit şi mai căutată, iar câştigurile nu s-au lăsat prea mult aşteptate.

Este şi cazul unei femei de 34 de ani din Aberdeen, Scoţia, care în data de 29 iulie a câştigat frumoasa sumă de 51.355 lire sterline. Ea a jucat un bilet online la Loteria Naţională şi a ghicit cinci din cele şase numere extrase.

Suma nu este fabuloasă, însă povestea femeii este extrem de interesantă. Numerele câştigătoare sunt cele folosite frecvent de fostul prieten la loterie, pe care ea a continuat să le joace şi la câţiva ani după despărţirea de acesta. 

Dacă eşti un pasionat al jocurilor de noroc îţi recomand această casă de pariuri online!

Sunt o persoană norocoasă; mereu am fost. Joc aceleaşi numere de 12 ani, chiar şi după despărţire. N-am realizat pe moment că am câştigat, iar după am fost şocată şi am început să tremur. Cu banii voi cumpăra o casă şi îmi voi îndeplini visul de a merge în vacanţă în Brazilia. N-am dormit toată noaptea aşteptând să se deschidă loteria dimineaţa.Lisa Forgie, fericita câştigătoare

Lisa este manager la o firmă de taxi, iar actualul său logodnic, Neil Robertson, este şofer la aceeaşi firmă. Din suma câştigată cei doi intenţionează să folosească o parte şi pentru nuntă. Cât despre fostul prieten, se pare că acesta n-a mai continuat să joace numerele. Cu siguranţă în aceste momente regretă că n-a avut perseverenţa femeii.

Din câte ştiu, el n-a mai continuat să joace, deşi erau numerele lui. N-am vorbit direct cu acesta, însă mi-a transmis un mesaj de felicitare.Lisa Forgie

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi