O femeie din Marea Britanie care a jucat pentru prima dată la ”păcănele” a pus mâna pe un jackpot consistent într-o zi de vineri 13!

Norocul începătorului a lovit-o din plin pe Debbie Maynard, o britanică de 52 de ani din Horsham, West Sussex. Pe data de 13 mai 2016, care culmea a picat într-o zi de vineri, Debbie și familia sa erau prinși în trafic în timp ce vroiau să iasă din orașul Hampshire. De aceea ei au decis că ar fi mai bine să își găsească ceva de făcut până se eliberează traficul, decât să stea în mașină cu orele. Astfel aceștia s-au dus într-un cazino local, chiar dacă Debbie nu s-a mai jucat la ”păcănele” niciodată în viața ei.

debbie.jpg

Cei de la mirror.co.uk ne anunță că Debbie a băgat 10£ într-un aparat și a stabilit miza la 0,66£ / rotire. Ea nici măcar nu știa cum se joacă, motiv pentru care cineva i-a arătat pe ce buton să apese pentru a începe jocul. În mod incredibil, la a doua rotire aceasta a declanșat jackpotul, ea punând mâna pe un premiu consistent de 15,699.54£.

Operatorii cazinoului i-au plătit lui Debbie câștigurile pe loc; aceasta a băgat toți banii într-o pungă și a plecat fericită din respectivul cazino. Ea a recunoscut că nu a fost deloc tentată să bage din nou bani în aparat, ceea nu este deloc surprinzător ținând cont că vorbim despre o persoană care nu avea nici cea mai mică tangență cu jocurile de cazino până în acel moment. Pe de altă parte, Debbie a spus că va mai băga încă 10£ la ”păcănele” în următoarea zi de vineri 13, dar aceasta pică abia în ianuarie 2017.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi