O femeie din Iași a pierdut la ”păcănele” 180,000€ într-un singur an!

Conform România TV, o femeie din Iași a pierdut nu mai puțin de 180,000 de euro la păcănele într-un singur an, ea având o dependență față de jocurile de noroc.

pacanele.jpg

Femeia are 38 de ani și este dependentă de ”păcănele” de la 17 ani, ea spunând că a prins acest viciu de când era tânără și lucra într-un cazino. Acum poate te întrebi de unde a avut atâția bani încât a putut să piardă 180,000€ într-un singur an? Aceasta este căsătorită cu un prosper om de afaceri austriac care stă mai mult pe la el prin țară.

Bărbatul crede că nevasta sa are o afacere în România, motiv pentru care îi trimite periodic bani, bani pe care ea îi bagă la aparate imediat ce îi primește. Într-o singură noapte ieșeanca a pierdut 60,000€, moment în care s-a enervat și s-a dus la poliție pentru a depune o plângere pentru înșelăciune împotriva cazinoului unde s-a jucat.

Evident că plângerea nu a rezolvat nimic. Acum stau să mă gândesc: dacă în 20 de ani ea nu s-a prins că jucatul pe sume mari la sala de la marginea străzii duce la pagubă garantată pe termen lung, atunci probabil își merită soarta. Dar să vedem și ce a declarat femeia pentru România TV:

Am pierdut suma de 273 de milioane, iar când am cerut să discut cu cineva din conducere, cu un manager au chemat intervenţia să mă scoată afară. Vrei să joci este ca şi cum ţi-ar face tâlhărie. Mai bine ţi-ar da în cap că este totuna.
- declarație dată de femeie pentru România  TV.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!