O femeie de 91 de ani a pierdut la jocuri de noroc tot ce deținea!

Elfriede Lippa este o doamnă din Victoria, Canada care a atins respectabila vârstă de 91 de ani. Dar nu o să credeți ce pasiune are bătrânica: jocurile de noroc. Și nu doar că are o pasiune pentru ele, dar la vârsta la care majoritatea își petrec timpul în casă / azil, în parc sau în alte locuri liniștite, ea chiar a creat o dependență față de ”păcănele”.

Conform publicației Vancouver Sun, În tinerețe Elfriede nu avea nici o tangență cu jocurile de cazino, dar totul s-a schimbat în 1997 atunci când soțul ei a decedat iar aceasta a început să se simtă singură. Ea și-a vândut casa și s-a mutat într-un azil pentru bătrâni, dar compania celor de vârsta ei nu a fost suficient. Aceasta s-a folosit de cei 100,000$ luați din urma vânzării casei pentru a se juca la păcănele. Aceasta a devenit un client fidel al celor de la ”View Royal Casino”, și deși nu juca sume mari, în fiecare zi pierdea puțin câte puțin. 

gambling-batranica.jpg

În 2010, când a rămas fără bani, aceasta a reușit să ia un împrumut de la HomEquity Bank de 150,000$. Aici trebuie făcută o paranteză. Pare de domeniul fantasticului că o bancă i-a dat unei bătrâne de 85 de ani un împrumut de 150,000$ pe 35 de ani, deci ea ar trebui să îl termine de plătit când are 120 de ani ?! Probabil banca nu va mai vedea vreodată acei bani, dar aici este din vina celor care au aprobat împrumutul. Dar Elfriede nu s-a mulțumit doar cu acești bani, ci a mai pus mâna pe încă 40,000$ de la un investitor privat.

Vreți să știți ce este cu adevărat tare? În ultimii șase ani bătrânica a reușit performanța de a ”sparge” la jocuri de noroc întreaga sumă; nu doar că nu mai are ce să lase moștenire copiilor ei, ci îi lasă și cu datorii pe cap. Și că tot veni vorba de copii, aceștia habar nu aveau de dependența mamei lor, ci au aflat de curând de la o femeie de 96 de ani, colegă cu Elfriede la azil. Se pare că chair și în ziua de Crăciun, aceasta a fost la o sesiune rapidă de ”păcănele” înainte să primească vizita rudelor, iar după ce au plecat, ea s-a dus din nou la cazino.

Nu cred că mai este nimic de spus la un astfel de caz, dar dacă ai o părere, nu ezita să dai un reply și să ne spui și nouă ce crezi!

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi