O femeie a furat 1,7 milioane de dolari de la locul de muncă și i-a pierdut la păcănele!

Site-ul duluthnewstribune.com ne anunță că o femeie din Minnesota a fost condamnată la 3 ani și șase luni de închisoare după ce a fost prinsă că a furat 1,7 milioane de dolari, bani pe care i-a jucat la jocuri de cazino!

cazino.jpg

Diane Marie Eiler este o femeie de 48 de ani din Minnesota. Aceasta era cunoscută de toți apropiații și colegii de muncă ca fiind o persoană serioasă și onestă, mai ales că ea avea grijă constant de cei doi nepoți ai săi.

Nimeni nu știa însă că femeia avea de ani buni o dependență foarte periculoasă față de jocurile de cazino. Pentru a avea bani de ”păcănele”, aceasta a furat între 2007 și 2015 nu mai puțin de 1,7 milioane de dolari de la locul de muncă. Ea era director de contabilitate la firma AgQuest din Morgan, un oraș din Redwood County, Minnesota.

Se pare că Diane fura cecuri de pe birourile colegilor de muncă, le scria pe numele ei și ascundea furtul prin completarea de înregistrări false în registru. Din cei 1.7 milioane de dolari furați, 1.3 milioane au fost pierduți la jocuri de noroc pe parcursul a opt ani. Se pare că în 2009 Diane și-a forțat norocul, ea jucând într-un singur an suma de 1.6 milioane de dolari la ”Jackpot Junction Casino Hotel” din Morton. Însă ea s-a descurcat suficient de bine încât să nu piardă toți banii, iar astfel a avut ce juca în continuare.

Sumele rulate de femeie depășeau cu mult bugetul normal al acesteia, ea având un salariu de 75,000$ anual. Acum Diane a rămas fără loc de muncă, are de petrecut 3 ani și jumătate la închisoare, și trebuie să restituie o sumă de bani pe care nu o va putea câștiga din muncă cinstită restul vieții. Ea a apelat și la ajutor profesionist, dar un pic cam târziu totuși. Am scris în ultimele luni multe știri despre persoane care au furat sume importante de bani de la locul de muncă și pe care le-au pierdut la ”păcănele”, dar parcă o sumă așa de mare nu am mai văzut până acum.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi