O făcură lată arbitrii! Penalty inventat în Steaua - Craiova 2-1. Mulţescu:"Suntem carne de tun!"

Lucian Rusandu şi Radu Petrescu. Sunt numele celor doi arbitri care au ieşit la rampă etapa asta în Liga 1. Primul i-a scos din minţi pe dinamovişti la Botoşani, iar al doilea pe oltenii din Craiova la Bucureşti. Ambii au văzut penalty la faze la care alţi 99 de arbitri n-ar fi dat nimic. Dar cel puţin în cazul lui Petrescu, o infracţiune a existat - Acka a lovit mingea cu mâna...Dar nu în careu! Petrescu a rămas ferm pe poziţie şi a arătat punctul cu var, de unde Boldrin a adus victoria Stelei - a opta din acest sezon. Iute la mânie, Mulţescu a luat foc la finalul partidei. L-a acuzat pe centralul Radu Petrescu că a influenţat rezultatul meciului. 

Puteam şi chiar meritam să câştigăm. Repriza a doua fost 90% a noastră, am atacat şi am ratat. N-am primit un penalty, au primit ei...Se vede la Nuno Rocha cum a fost prins de tricou de Tamaş. Penalty-ul lor l-am văzut, Acka a fost cu tot corpul în afara careului.

E inimaginabil! Trebuie să se ia o hotărâre, suntem carne de tun noi, echipele mai mici. Aşa păţim toţi cu Steaua. Ne-am dori multe, nu numai arbitri străini. Şi la CCA să fie cineva care să gestioneze situaţia. Steaua nu merită să fie la 6 puncte, azi nu trebuia să câştige!

---Gheorghe Mulţescu, antrenor CSU Craiova

Eu cred că au văzut alt meci. Eu am văzut că în prima repriză nu prea au atins mingea, iar în a doua repriză nu mai aveau benzină. Era 2-1 pentru noi şi jucam numai în jumătatea lor. Nu au ieşit din careu. Aţi mai văzut o ocazie de-a lor în afara golului?

---Gigi Becali, patron Steaua

Era 1-1 în minutul 75, atunci când arbitrul Radu Petrescu a văzut henţ în careu la Acka. De Amorim a adus-o în avantaj pe Steaua după 17 minute. A pus capul la o centrare perfectă a lui Gabi Tamaş, folosit din nou de Reghecampf pe postul de fundaş dreapta. Vătăjelu a restabilit egalitatea până la pauză. Servit ideal de Băluţă, căpitanul Craiovei l-a învins cu un şut frumos, la colţul lung, pe Niţă. Reghe a schimbat primul, după 29 de minute. Florin Tănase s-a accidentat şi a fost înlocuit cu tânărul Denis Man, aflat la primul meci oficial în tricoul Stelei. 

Oltenii puteau egala pe finalul meciului. Vătăjelu a şutat dintr-o poziţie ideală, dar prea puţin periculos pentru a-l mai surprinde încă o dată pe portarul Niţă. Steaua a câştigat cu 2-1 şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasament, cu 26 de puncte. Craiova a rămas pe locul doi, la egalitate de puncte, 20, cu Viitorul lui Hagi, dar cu un golaveraj mai bun. 

În prima repriză trebuia să înscriem mai mult şi nu mai aveam nicio problemă. Un singur lucru mă interesează, acela ca noi să ne câştigăm meciurile. Luăm gol foarte uşor, este o problemă la care trebuie să lucrăm. Nu există o favorită, nu există nimic. A fost un meci încins, ambele echipe au vrut să câştige,

---a declarat Reghecampf

Patronul Stelei a râs de marii rivali de la Dinamo după victoria cu Craiova. 2000 de euro de jucător vor încasa steliştii pentru victorie, a anunţat Gigi Becali.

Mă convinsesem cu Villarreal că suntem valoroşi. Eu nu am avut nicio emoţie. Avem deja 6 puncte avans. Vai, săracii de Dinamo, ce mi-e milă de ei...la 10 puncte! Ei sunt pe locul 1 la coregrafie, ei ştiu coregrafie...,

---a spus ironic Gigi Becali

Steaua a câştigat meciul cu Craiova, dar îl poate pierde pe Florin Tănase (foto) de pe teren pentru o perioadă mai lungă de timp. Se pare că accidentarea acestuia este mai gravă decât s-a crezut. 

Vom aştepta, vedem. Trebuie să facă un RMN, vom vedea atunci. Aşa cum spune doctorul, cum simte jucătorul, este destul de grav. A călcat greşit, a fugit genunchiul. La prima impresie el crede că sunt ligamentele,

---a anunţat Reghecampf

Etapa a 11-a din Liga 1 se încheie luni cu meciul dintre Concordia Chiajna şi Pandurii Tg. Jiu.

 

Echipe: 

Steaua: Fl. Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Fl. Tănase. Rezerve: Stăncioiu - Man, Tudorie, Golubovic, Jakolis, Achim, Ov. Popescu, Enache.CSU

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Kelic, Acka, Vătăjelu -  Zlatinski, Gustavo - Andrei Ivan, Rocha, Băluţă - Măzărache. Rezerve: Iulian Popescu - Ştefan Vlădoiu, Bancu, Manea, Screciu, Kay, Rambe.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi