O doamnă din SUA a reușit performanța de a cheltui 5,2 milioane de dolari furați, majoritatea fiind băgați la ”păcănele”!

În ultima vreme v-am tot prezentat știri cu persoane care au pierdut la ”păcănele” sume foarte mari de bani care nu erau ale lor. Cel mai nou exemplu este cel al lui Amy Scarpelli, o doamnă de 48 de ani care lucra ca manager al unei bănci din Miamisburg, un oraș din Ohio, SUA.

Cei de la abcnews.go.com ne anunță că Amy a sustras în mod ilegal incredibila sumă de 5.2 milioane de dolari folosindu-se de o linie de credit a unei companii din Miamisburg, chiar și după ce compania și-a închis contul avut la banca unde doamna lucra. Amy elibera cecuri sau împrumuturi mai mici de 50,000$ fiecare, pe care eventual tot ea le încasa și le transforma în bani. Aceasta a apucat să convertească peste 100 de astfel de cecuri înainte de a fi prinsă.

amy-scarpelli.jpg

Unde credeți că au ajuns banii respectivi? Bineînțeles că în aparate de ”păcănele” și în alte tipuri de gambling. Dar spre deosebire de alte persoane care au pierdut sume imense de bani la jocuri de noroc, Amy a folosit o parte din bani și pentru a își face alte pofte. Ea și-a cumpărat nu mai puțin de patru mașini, șase motociclete, trei bărci, dar și o proprietate imobiliară. Ce-i drept că 5 milioane de dolari este o sumă imensă și mult mai mare decât sumele pierdute în alte cazuri similare, așa că sunt convins că și după aceste achiziții ei i-au rămas destui bani pentru jocuri de cazino.

După ce autoritățile au aflat de ilegalitățile comise, Amy a recunoscut tot ce a făcut în speranța că judecătorii vor fi mai blânzi cu ea. Chiar și așa, femeia de 48 de ani a fost condamnată la 5 ani și jumătate de închisoare, plus că trebuie să restituie întreaga sumă. Ea a fost de acord să cedeze pe loc bunurile achiziționate, dar și cei 40,000$ care i-au rămas după ”distracție”. 

Avocații ei sunt totuși nemulțumiți de sentință, spunând că cei cinci ani și jumătate de închisoare reprezintă o pedeapsă prea mare în condițiile în care clienta lor și-a recunoscut vina, dar chiar și așa ei nu au decis încă dacă decizia va fi sau nu contestată în instanță.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi