O contabilă a furat 1,7 milioane de lire și i-a jucat la jocuri de noroc!

Tracey Stevenson este o contabilă de 52 de ani din Newmarket, Anglia. Cei de la dailymail.co.uk ne anunță că aceasta a furat incredibila sumă de 1,7 milioane de lire de la firma la care lucra și a jucat banii la jocuri de noroc. Ea a scris mai multe cecuri false și a modificat înregistrările fiscale ale companiei, astfel încât a durat ceva timp până când a fost prinsă.

Ca să fiu sincer, am văzut în ultimele luni nenumărate cazuri cu persoane care au furat zeci sau sute de mii de dolari de la locul de muncă pentru a alimenta dependența față de jocuri de noroc, dar o sumă atât de mare parcă nu am mai văzut până acum. 

gala-bingo-hall.jpg

Tracey a devenit o clientă fidelă a unei săli locale de bingo deținută de celebrul operator britanic Gala, dar după un timp a făcut trecerea către jocurile de noroc online. Aceasta se juca atât bingo, cât și jocuri de masă sau sloturi video. Interesant este că spre deosebire de alte persoane care ajungeau să piardă eventual toți banii furați, Tracey a avut și mult noroc. Aceasta  a pus mâna pe două jackpoturi: unul de 250,000£ și unul de 1,600,000£, ceea ce înseamnă că a câștigat mai mult decât a furat.

După ce a câștigat acel premiu de 1,6 milioane de lire, femeia de 52 de ani a decis să nu reinvestească banii tot la jocuri de casino, ci și-a cumpărat două case în Marea Britanie, dar și o casă de vacanță în Spania. Eventual aceasta a fost prinsă și arestată, iar vineri a fost condamnată la patru ani de închisoare. Mai mult ca sigur ea va trebui să vândă casele pentru a restitui cei 1,6 milioane de lire.

Părerea mea personală este că pedeapsa este foarte lejeră mai ales că suma furată este una enormă. Culmea este că de curând v-am arătat cazul unui alt britanic care a fost plătit din greșeală cu 44,200£. Acesta i-a jucat la ”păcănele”, și acum riscă până la 10 ani de închisoare. Pe lângă faptul că suma este de vreo 40 de ori mai mică, și fapta în sine este mai puțin gravă, pentru că el practic nu a furat banii. Este drept că și însușirea unei sume care nu este a ta reprezintă tot o infracțiune, dar este discutabil dacă este la fel de gravă. Tu ce părerea ai? Lasă un reply mai jos!

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi