O casă de pariuri sponsorizează un sfert din echipele de Premier League! Este cazul să ne ferim de ele?

Casele de pariuri se promovează din ce în ce mai mult prin intermediul cluburilor de fotbal şi PariuriX ţi-a prezentat deja o mulţime de astfel de exemple din ţări precum Germania sau Anglia. Fenomenul este cunoscut şi în România, echipe precum Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti sau Ceahlăul Piatra Neamţ având în trecut legături de sponsorizare cu operatorii de pariuri.

O astfel de agenţie este însă extrem de răspândită în Premier League şi interacţionează cu un sfert din echipele din campionat. Aceasta este betfair.com, care în ultimele zile a semnat un acord cu Southampton, al cincilea club sponsorizat de operatorul londonez.

În urma angajamentului, casa de pariuri va introduce în ofertă pariuri exclusive pentru fanii “sfinţilor” şi în schimb îşi va promova imaginea prin intermediul clublui.

Suntem încântaţi că am făcut echipă cu Betfair. Încă de la începuturile sale, Betfair a impresionat prin abordarea sa inovatoare. A transformat modul în care casele de pariuri tradiționale funcționează și a schimbat modul în care oamenii pariază online.

Ca un lider pe piaţa online de betting exchange, Betfair va oferi fanilor noştri o mare flexibilitate de pariuri și cote.Gareth Rogers, Chief Executive Officer Southampton.

Restul parteneriatelor avute de betfair.com cu echipe din Premier League:

Arsenal Londra – Betfair a anunţat săptămâna trecută contractul de sponsorizare cu “tunarii”, devenind partenerul oficial de pariuri al clubului în întreaga Europă. Operatorul îşi va putea promova imaginea pe Emirates Stadium şi va avea acces la cei mai importanţi jucători pentru activităţi publicitare şi de marketing.

Sunderland –  acordul a fost semnat luna trecută şi Betfair va deveni partenerul oficial al clubului în Marea Britanie. Deasemenea, va avea acces la platformele online ale clubului pentru publicitate, Iar logo-ul ei va apărea pe ecranele şi panourile publicitare din zona de interviuri.

Aston Villa –  Betfair a intrat pe lista sponsorilor de pe Villa Park în urmă cu mai puţin de două luni şi va avea acces în incinta stadionului pentru a-şi promova imaginea. A devenit totodată partenerul oficial de pariuri al clubului din Birmingham.

Leicester City – Acesta este un parteneriat încheiat în urmă cu trei săptămâni, prin care Betfair îşi va putea expune produsele promoţionale în ziua meciul pe King Power Stadium şi va fi promovată prin intermediul canalelor digitale ale clubului.

Observi şi tu că toate aceste contracte de sponsorizare au fost încheiate recent, special pentru noul sezon de Premier League. Iată cum o casă de pariuri poate pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai bogat campionat de fotbal din lume.

Tu ce părere ai? Va influenţa noul sponsor unele rezultate ale cluburilor? Spun asta deoarece nu o dată s-a întâmplat ca anumite rezultate mai ciudate să fie puse pe seama acestor sponsori, chiar şi la echipe celebre precum Real Madrid.

Click aici pentru a paria online de pe mobil sau tabletă!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi