O casă de pariuri online va transmite la radio meciuri live din Liga 1!

Partidele din Liga 1, în marea lor majoritate, nu mai au atractivitatea din urmă cu câţiva ani. Dacă în trecut asistam la dispute "pe viaţă şi pe moarte" între formaţii precum Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj sau Petrolul Ploieşti, acum avem dueluri cu câteva sute de suporteri în tribune la Chiajna, Ovidiu sau pe stadionul Dinamo, acolo unde îşi dispută meciurile de acasă atât echipa pregătită de Mircea Rednic, cât şi FC Voluntari.

minge-595x240.jpg

Chiar şi aşa se pare că cei care conduc forul fotbalistic românesc au reuşit să atragă o casă de pariuri online care va transmite, chiar din acest weekend, meciuri live la radio. Această colaborare va scoate practic Liga 1 din grila de programe de la Radio România Actualităţi, post de radio unde cu siguranţă majoritatea dintre noi am ascultat măcar o transmisie a unui joc din prima divizie mioritică.

Dacă aveţi tabletă sau smartphone veţi putea asculta de acum cele mai interesante meciuri din România Liga 1 pe bet365.com. Din etapa următoare vor fi dfiuzate următoarele dueluri:
ASA Târgu Mureş vs Petrolul Ploieşti (sămbătă, ora 21:00)
Astra Giurgiu vs Pandurii Târgu Jiu (duminică, ora 18:30)
ACS Poli Timişoara vs Steaua Bucureşti (duminică, ora 21:00)
Dinamo Bucureşti vs CFR Cluj (luni, ora 21:00)

Sursa: gsp.ro

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi