O casă de pariuri online parăseşte două mari pieţe europene

Noua tendinţă a statelor europene de a impune taxe din ce în ce mai mari industriei de pariuri şi jocuri online, face ca operatorii să ia decizii radicale care afectează pariorii din toată lumea. Este cunoscută această problemă şi pe teritoriul României, unde în acest an mai multe companii de gambling au părăsit piaţa.

A venit rândul unui mare operator să renunţe la activităţile din două ţări europene: Portugalia şi Estonia.

Este vorba despre William Hill, care în această săptămână şi-a anunţat partenerii din ţările respective că va înceta colaborarea. Aceştia au fost rugaţi să retragă toate materialele promoţionale de pe site-uri, inclusiv banner-ele şi link-urile.  Totodată, clienţii existenţi au fost notificaţi că au acces la conturi pentru a-şi retrage sumele de bani.

Click aici pentru a juca la pariuri sportive online de pe mobil!

Decizia vine după ce în ţările menţionate va intra în vigoare un nou regim de taxe şi condiţii de obţinere a licenţei pentru casele de pariuri.

Dorim să mulţumim tuturor partenerilor din Portugalia şi Estonia pentru eforturile depuse şi pentru că aţi fost alături de noi în toată această perioadă. Apreciem cooperarea şi contribuţia dumneavoastră, deşi William Hill este obligată să renunţe pentru moment la parteneriatele existente pe aceste pieţe. Suntem încrezători că vom avea ocazia să mai lucrăm împreună pe viitor.William Hill, în mesajul de informare 

Iată că această agenţie de pariuri online ia o nouă măsură drastică, decizie care cu puţin timp în urmă a luat-o şi pentru piaţa din România. Vă recomandăm însă un alt mare operator din industria de gambling, Sportingbet (deschide cont aici), casa de pariuri cu cele mai atractive cote, promoţii şi nu în ultimul rând cel mare mare bonus la înregistrare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi