O casă de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe viitorul adversar al Astrei Giurgiu în Europa League

Singura echipă care a reprezentat cu mândrie România în acest sezon european şi a reuşit calificarea în 16-imile Ligii Europa îşi va afla astăzi adversara. Tragerea la sorţi va avea loc de la ora 14:00, iar Dani Coman era încrezător înaintea deplasării de la Lyon.

Merg cu încredere și indiferent de adversarul pe care-l vom întâlni nu ne vom face niciun fel de problemă. Avem valoare și am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu echipe importante din fotbalul european. Am eliminat formații de top, am făcut meciuri foarte bune în Europa și sunt sigur că avem forța să producem o nouă surpriză. Sunt încrezător și sper să revin în România cu un adversar accesibil pentru Astra.
- Daniel Coman

Meciul tur se va juca pe 16 februarie iar returul o săptămână mai tărziu.

Posibilii adversari ai Astrei în 16-imi îi poţi vedea în imaginea de mai jos. De asemenea poţi vedea şi cotele pe care această casă de pariuri online le oferă pentru ca Astra să cadă cu o anumită echipă. Interesant este faptul că nu sunt cote egale, lucru care se întâmplă în general când avem disponibile pariuri pe trageri la sorţi.

astra-adversari.jpg

Dacă vor fi confirmate calculele hârtiei şi Genk va fi adversara campioanei României atunci consider că echipa lui Şumudică ar avea o şansă de a ajunge în optimi, asta deoarece gruparea belgiană nu face un sezon prea bun şi se află pe locul 9 după 17 etape scurse din Pro League.

Pariază acum pe următorul adversar al Astrei Giurgiu în Europa League!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi