O bunică încearcă să scape de închisoare după ce a pierdut la ”păcănele” peste 500,000$ furați!

Jerry Meador este o bunică de 53 de ani care mai bine de 25 de ani a lucrat ca manager și contabil la o companie care se ocupă de comercializarea instalațiilor sanitare. În 2014 aceasta a furat peste 500,000$ de la locul de muncă, deși se anticipează că pagubele totale se ridică la aproape 1 milion de dolari.

Cei de la reviewjournal.com ne anunță că Meador s-a dus cu banii în Las Vegas, acolo unde a pierdut 542,000$ la video poker și jocuri electronice. Aceasta a mai păstrat bani și pentru a își deschide o linie de credit și pentru a plăti abonamente la telefon și televiziune prin satelit, deși este evident că aceste cheltuieli reprezintă doar mărunțiș.

meador.jpg

Autoritățile abilitate au aflat rapid de isprava bunicii, iar aceasta a primit o condamnare curpinsă între 4 și 10 ani de închisoare, durata exactă urmând să fie decisă ulterior. Între timp avocații acesteia au încercat să o scape de închisoare invocând faptul că ea are o dependență de jocuri de noroc și că ar fi cheltuit peste 1.5 milioane de dolari pe durata unui an de zile, o mare parte din pierderi fiind reprezentată de bani proprii.

Procurorii în schimb afirmă că acest lucru nu este adevărat și că a fost inventat de avocați doar pentru a o scăpa pe Meador de închisoare și pentru a o trimite în schimb într-un centru de reabilitare. Aceștia au ca argument faptul că ea nu ar fi avut atâția bani, plus că dacă chiar era dependentă ar fi jucat la jocuri de noroc toți banii pe care îi avea prin conturi, pentru că asta fac dependenții. Totuși Meador încă avea ceva bani puși deoparte, și nu a ajuns nici în situația de a vinde proprietăți sau alte bunuri valoroase pentru a avea bani pentru jocuri de casino.

După mai bine de doi ani de la acest caz, un judecător a ajuns săptămâna aceasta la concluzia că Meador chiar are o dependență de jocuri de noroc, dar un verdict final va fi dat luna viitoare de un judecător districtual. Momentan Meador este închisă la ”Florence McClure Women’s Correctional Center” dar va fi transferată la un centru de reabilitare dacă primește un verdict favorabil.

Totuși ea nu ar trebui să își facă speranțe prea mari. În șapte ani de când a fost introdusă în Nevada legea conform căreia dependenții de jocuri de noroc care fură bani pentru a își finanța viciul ajung la reabilitare și nu la închisoare, doar două persoane au reușit să scape de pușcărie.

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe  telefon la cea mai bună agenție online 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi