O bunică de 80 de ani a câștigat 50 de milioane de dolari la loterie!

bunica-80.jpg

Lois Olsen, o bunică de 80 de ani din Canada a dat la bătrânețe lovitura vieții, ea reușind să câștige marele premiu la loteria națională: 50 de milioane de dolari.

Femeia a dus o viață modestă. Ea a locuit cu părinții până la vârsta de 30 de ani, atunci când s-a mutat cu soțul într-o casă nouă situată în Alberta, un sat cu 450 de locuitori unde toată lumea se ocupă cu agricultura. Deși Lois este super încântată de acest câștig și de efectul care îl va avea asupra vieții copiilor și nepoților, ea recunoaște pentru theguardian.com că parcă i-ar fi fost mai folositori banii în urmă cu măcar vreo 20 - 30 de ani.

Pentru familia mea acest câștig este ceva fenomenal; le va schimba viața. Pentru mine nu prea. Sunt prea bătrână pentru așa ceva. Mi-ar fi plăcut să câștig un astfel de premiu în urmă cu 2-3 decenii. Nu intenționez să cumpăr mare lucru, poate doar un SUV pentru a înlocui mașina mea veche de 11 anii. În momentul de față banii nu înseamnă mare lucru pentru mine pentru că am fost învățată cu o viață grea. De când mă știu am crescut porci și găini, am muls vaci, am muncit mult. 
- Lois Olsen

Sursă foto: theguardian.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi