O arbitră din Spania a oprit un meci după ce a fost trimisă la...spălat vase de un spectator!

Marta Galego se numeşte fata care a oprit un meci de fotbal jucat într-o ligă inferioară din campionatul Cataluniei. N-a suportat ca un spectator să-i adreseze cuvinte jignitoare şi să o apostrofeze din tribune. "Lasă fluierul şi du-te la spălat vase!", i-a strigat un fan al echipei gazdă Martei, care le-a arătat imediat drumul spre vestiare jucătorilor celor două echipe! A reluat meciul doar după ce scandalagiul a fost scos cu forţa din stadion. 

Niciodată nu mi-am permis să dau la nimeni sfaturi, cu atât mai mult să cert pe cineva. Astfel de oameni nu au ce căuta pe un stadion. Ştiu că sunt femeie şi că lumea mă priveşte ciudat, dar mie asta îmi place să fac şi niciodată nimeni nu mă va face să renunţ. A fost visul meu de mică, la care nu voi renunţa niciodată. Fotbalul este viaţa mea, dar îmi place ca toată lumea să respecte regulile. Cine nu e de acord cu mine, să nu mai vină pe stadioane!,

---a spus tânăra arbitră

Marta nu a făcut decât să aplice noua directivă a şefilor fotbalului din Catalunia cu privire la insultele şi jignirile rasiale, conform proiectului numit "Zero insulte în tribune!". Spectatorii prezenţi în tribune s-au ridicat ca la un semn şi au aplaudat-o îndelung pe Marta Galego. Aceasta n-a uitat, desigur, ca la finalul meciului să consemneze în procesul-verbal incidentul. 

 

Foto: elmundo.es

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi