Numele, culoarea părului și a ochilor pot influența câștigurile la jocurile de noroc

Bărbat, 33 de ani, ochi albaștri, înalt. Este modelul tipic al jucătorului norocos, potrivit ultimului sondaj realizat de Casumo.com. Iar dacă ești brunet și te mai cheamă și Paul, atunci poți sta liniștit - viitorul tău este asigurat! 

Cercetătorii au chestionat 2.000 de britanici pentru a afla numele celui mai norocos din țară. Iar numele ”tradițional” de Paul, pentru bărbați, și Rachel și Becky - pentru femei, sunt perfecte pentru ca să faci avere din jocurile de noroc. Acum, e o problemă...Paul mai găsim în România, dar Rachel și Becky?...

Vârsta cea mai nimerită să faci avere din pariuri și jocuri de noroc este, conform sondajului, 33 de ani.  41% dintre respondenți au spus că acesta a fost cel mai norocos an al vieții lor. Studiul a fost realizat de site-ul de jocuri online Casumo.com, al cărui purtător de cuvânt Gregory Tatton-Brown a declarat: "Ce este norocul?..Oamenii și-l pot face singuri sau sunt unii cu adevărat născuți mai norocoși decât alții? Și poate reprezenta numele un avantaj în plus față de alții?”. 

Potrivit cercetării, cei mai norocoși oameni au, de asemenea, ochi albaștri, aleg albastru drept culoarea lor preferată și nu au nici un animal de casă (deși câinii sunt considerați mai norocoși decât pisicile). Totodată, albastrul este culoarea pentru mașinile oamenilor norocoși, după care vine argintiul. Ford este marca de mașină obișnuită pentru cei norocoși. 

Ofertă bună = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandată de PariuriX.com!

Interesant e faptul că foarte mulți dintre britanici au spus că 7 este numărul lor norocos. Asta în vreme ce pentru unul din 20 de oameni numărul 13 a fost cel care le-a adus noroc la jocuri. 8 din 10 cei mai nemulțumiți britanici chestionați consideră că unii oameni sunt în mod natural mai norocosi decât alții. Iar dintre cei care au participat la studiu, mai mult de jumătate au declarat că au avut noroc în ultima săptămână. 

Motivele principale pentru ca oamenii să se poată declara ca fiind norocoși au fost bineînțeles legate de bani, copiii sau relația cu persoana iubită. Iar unul din 10 a dezvăluit că a ”driblat” de puțin moartea.

Pe de altă parte, respondenții care cred că sunt ghinioniști din tată în fiu au declarat că ei niciodată nu par a fi în "locul potrivit la momentul potrivit". De asemenea, aceștia câștigă rareori la tombolă sau lozuri răzuibile, dar nu au nici norocul să găsească măcar un bănuț pe jos.

"Este interesant să vedem ce au considerat oamenii ca fiind exemple de noroc - de a găsi bani pe jos...Iar majoritatea cred că a fi norocoși înseamnă să fii mai fericit, ceea ce are sens. Cine nu ar vrea ca niște câștiguri frumoase să nu le zâmbească mai des?.. Iar jocurile pe care noi le oferim conțin un amestec de noroc și îndemânare. Așa că cei care încearcă vor avea nevoie de câte puțin din ambele pentru a câștiga”, a încheiat Gregory Tatton-Brown, purtătorul de cuvânt al Casumo.com.

(sursa: mirror.co.uk)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi